אם זה לא סובל דיחוי עד הבוקר ניתן לשלוח לי מייל 6343118 אני מקווהשאני יוכל לעזור לכםאשה שמתקרבת ללידה...
תעודת הזהות נעלמה.
מה לעשות?
מספיק צילום ת.ז.?
יש איך לחדש מהיום למחר?
רשיון לא נקרא מסמך מזההאפשר להזדהות גם בדרכון או ברישיון נהיגה,
אבל בכדי ללדת חייבים תעודת זהות מקורית?
רישיון נחשב מסמך מזהה בכל מקום,@תאורת חרום
למה כועס משרד הפנים אמרים שרישון נהיגה אינו נקרא מסמך מזהה לגבי הנפקת נ.ז. בדידי הוה עובדא
אני דיברתי כאן על משרד הפמים כמובן מדברים כאן על הנפקת ת.ז. לא ??רישיון נחשב מסמך מזהה בכל מקום,
למעט משרד הפנים!
לא ידוע לי על מקום נוסף בו אין אפשרות להשתמש ברישיון כמסמך מזהה.
דרך אגב, בקונסוליה האמריקאית הוא נחשב מסמך מזהה בשונה מת"ז (היות שהיא לא כתובה באנגלית).
אני דיברתי על משרד הפנים לגבי ההנפקת ת.ז.כותבת לתועלת השואלים בעתיד-
התקשרתי לחדר הלידה,
הם הרגיעו שאין מקום לדאגה,
ולהביא מסמך מזהה-
רשיון נהיגה או כרטיס קופת חולים
ובנוסף צילום תעודת זהות.
פותחת האשכול שאלה לגבי חדר לידה,אני דיברתי כאן על משרד הפמים כמובן מדברים כאן על הנפקת ת.ז. לא ??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: