אופיס 365 מה עושים שכל פעם שפותחים קובץ וורד נפתח קובץ נוסף נעול

חרבות ברזל

משתמש צעיר
כל פעם שאני פותח קובץ וורד נפתח לי אותו קובץ פעם נוספת שכתוב עליו לקריאה בלבד מצורפת תמונה של הקובץ.
הייתי שמח לדעת כיצד ניתן לבטל זאת, רק אציין כי האופיס הינו ברישיון בתשלום ותקין.
תודה רבה
__צילום מסך (6).png

sk1203

משתמש מקצוען
כל פעם שאני פותח קובץ וורד נפתח לי אותו קובץ פעם נוספת שכתוב עליו לקריאה בלבד מצורפת תמונה של הקובץ.
הייתי שמח לדעת כיצד ניתן לבטל זאת, רק אציין כי האופיס הינו ברישיון בתשלום ותקין.
תודה רבה
צפה בקובץ המצורף 1703202
אתה מקפיד לשמור את כל הקבצים כשאתה מסיים לעבוד/ מכבה את המחשב?
לי זה קורה כשאני לא שומרת קובץ מסיבה כזו או אחרת, ואז הוא נפתח אוטומטית בפעם הבאה שמפעילה את וורד

חרבות ברזל

משתמש צעיר
אתה מקפיד לשמור את כל הקבצים כשאתה מסיים לעבוד/ מכבה את המחשב?
לי זה קורה כשאני לא שומרת קובץ מסיבה כזו או אחרת, ואז הוא נפתח אוטומטית בפעם הבאה שמפעילה את וורד
מקפיד לשמור, גם קבצים שאני מוריד מהמייל למשל הוא פותח לי פעמיים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה