ש
שפרה ל.
אורח
מה עושים כשהמחשב נתקע לי באמצע שיחת ודיואו חשובה מומחה למחשבים טוען שהקליטה לא יציבה אצלי מה אני עושה? ממש דחוף לי פתרון תודה!!!!
איזה סינון ?מה עושים כשהמחשב נתקע לי באמצע שיחת ודיואו חשובה מומחה למחשבים טוען שהקליטה לא יציבה אצלי מה אני עושה? ממש דחוף לי פתרון תודה!!!!
מצטרפת שירות פצצה וקליטה מצוינת!!!!!!!!!!!!!עוברים לבזק!!!
כן אני מתחבר עם וואי פי וזה עדיין לא עוזר..........אתם יכולים גם להניח את הנטסטיק מחובר למטען עם חוט ארוך סמוך לחלון במקום שאת רואה שיש יותר קליטה ולהתחבר אליו מהמחשב עם ווי פי
כן הציעו לי אבל אני צריכה כרגע להיום..........וגם יש בזה חיסרון שאי אפשר לקחת את המחשב לכל מקום.......וגם כרגע הוצאה כספית בכל אופן תודה!עוברים לבזק!!!
שדרוג קטן - מניחים את הסטיק עם מטען נייד, רק תשימו לב שהוא טעון מספיקאתם יכולים גם להניח את הנטסטיק מחובר למטען עם חוט ארוך סמוך לחלון במקום שאת רואה שיש יותר קליטה ולהתחבר אליו מהמחשב עם ווי פי
אני מחברת לשקע של החשמל זה משהו אחר עם מטען נייד?שדרוג קטן - מניחים את הסטיק עם מטען נייד, רק תשימו לב שהוא טעון מספיק
לא, עניתי על מה שציטטתי בהודעה שלי. יכול להיות שלא הבנתי מספיק מה כתבו שם.אני מחברת לשקע של החשמל זה משהו אחר עם מטען נייד?
איפה משיגים בעלות זולה תשתית אן בזק כמה עולה לחודש?
אופציה נוספת לניסוישאלה נןספת בבדיקת פאסט כומ בגוגל אני רוא שהקליטה מזנקת וצונחת בדרסטיות בחדר אחד לעומת קליטה יותר יציבה עם שינויים קטנים בחדר אחר האם מישהו יודע יש לזה השפעה על הניתוקים באמצע שיחת וידיואו?FAST.COM
צריך לברר מול חברת התקשורת שקנית מהם את הסטיק איזה חברה יש באיזור שלכם קליטה ולעבור אליהמה עושים כשהמחשב נתקע לי באמצע שיחת ודיואו חשובה מומחה למחשבים טוען שהקליטה לא יציבה אצלי מה אני עושה? ממש דחוף לי פתרון תודה!!!!
יש לי בבזקאיפה משיגים בעלות זולה תשתית אן בזק כמה עולה לחודש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: