הכוונה לפנים החלה ולא לקרום.לדעתי גם קשור לביצה ששמים מעל החלה. זה גורם להזהבה לא?
ואז הוא גם דורש יותר מים? כי בדרך כלל יוצא לי הרבה יותר אורירי ורך...?הקמח מאחרי פסח תמיד יותר כהה
צריך לחכות יום יומיים שיגיע לחנויות קמח לבן יותר
שמתי יותר מים, לא עזרואז הוא גם דורש יותר מים? כי בדרך כלל יוצא לי הרבה יותר אורירי ורך...?
גם אני, אבל גם פחות נח לעבוד איתו, לא?אני אוהבת להכין עם הרבה מים, ולאחר 10 דק לישה(במיקסר!) יוצא בצק רךךך, וטעים
3 וחצי, 3 ורבע, בהתחלה דביק מאוד, ואז נהיה רך, ונעים, ואחר כך מקמחת את משטח העבודה שיהיה יותר קל.גם אני, אבל גם פחות נח לעבוד איתו, לא?
כמה מים את שמה 1 ק"ג בחלות- לחמניות?
כמה לישה?לי יוצאות חלות לבנות בוהקות
רק לא במרקם של גומי של מאפיות
אלא רכות
זה ענין של לישה ממושכת - עד שהבצק לבן
וכן- התפחה מספיקה ולא ממושכת מידי.
הסיבהאם כבר, לכם יצא ג"כ שהחלות "מתפוצצות" באפיה? הסדקים בקליעה נפתחים והתוצאה לא נראית משהו... מה עושים?
בכוסות מדידה?3 וחצי, 3 ורבע, בהתחלה דביק מאוד, ואז נהיה רך, ונעים, ואחר כך מקמחת את משטח העבודה שיהיה יותר קל.
אם כבר, לכם יצא ג"כ שהחלות "מתפוצצות" באפיה? הסדקים בקליעה נפתחים והתוצאה לא נראית משהו... מה עושים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: