ראיתי שמלה שמצאה חן בעיני על הסטנד שהיתה השמלה היה מונח שלט 50% הנחה
לאחר שהחלטתי לקנות את השמלה הגעתי לקופה והמוכרת נקבה במחיר מלא
אמרתי לה שכתוב על הסטנד 50% הנחה המוכרת אמרה כנראה בטעות השמלה היה שם
אמרתי למוכרת שיש בסטנד עוד שמלות כאלו
המוכרת הסתכלה והתקשרה למנהלת החנות
מנהלת החנות הסבירה שהיא שכחה להוריד את השלט
והמחיר שאני אמורה לשלם הוא מחיר מלא
הסברתי למוכרת שעלפי ה החוק אני אמןרה לקבל את השמלה ב 50% הנחה אך המוכרת והמנהלת היו בשלהם למרות ההסברים
כמובן שלא רכשתי את השמלה במחיר המלא שלא התאים לי
פניתי כמובן לחברה והם טוענים שזו קולקציה חדשה אמרי להם שאני לא אמורה לדעת מה חדש ומה לא
והם בשלהם ושהשילוט מוצג בבירור שהוא על קולקציה של חורף, כמו שהיה יכול להיות מצב שלקוח בא ולוקח מסטנד מסוים ומעביר בלי להסתכל על סטנד אחר במחיר אחר
ושהם בררו מול מנהלת החנות וזה מה שנאמר שזה כרגע בהחלפת המשמרת בין שתיהן ובאמצע התהליך של החלפת הסידור והשילוט, וכמו שציינתי זה לא רלוונטי כי מדובר במבצע של קולקצית חורף והמוצר הוא חדש
לאחר שהחלטתי לקנות את השמלה הגעתי לקופה והמוכרת נקבה במחיר מלא
אמרתי לה שכתוב על הסטנד 50% הנחה המוכרת אמרה כנראה בטעות השמלה היה שם
אמרתי למוכרת שיש בסטנד עוד שמלות כאלו
המוכרת הסתכלה והתקשרה למנהלת החנות
מנהלת החנות הסבירה שהיא שכחה להוריד את השלט
והמחיר שאני אמורה לשלם הוא מחיר מלא
הסברתי למוכרת שעלפי ה החוק אני אמןרה לקבל את השמלה ב 50% הנחה אך המוכרת והמנהלת היו בשלהם למרות ההסברים
כמובן שלא רכשתי את השמלה במחיר המלא שלא התאים לי
פניתי כמובן לחברה והם טוענים שזו קולקציה חדשה אמרי להם שאני לא אמורה לדעת מה חדש ומה לא
והם בשלהם ושהשילוט מוצג בבירור שהוא על קולקציה של חורף, כמו שהיה יכול להיות מצב שלקוח בא ולוקח מסטנד מסוים ומעביר בלי להסתכל על סטנד אחר במחיר אחר
ושהם בררו מול מנהלת החנות וזה מה שנאמר שזה כרגע בהחלפת המשמרת בין שתיהן ובאמצע התהליך של החלפת הסידור והשילוט, וכמו שציינתי זה לא רלוונטי כי מדובר במבצע של קולקצית חורף והמוצר הוא חדש