באיזה אתר אפשר לקנות ואיפה יש הנחה?כיום באתר 20% הנחה יוצא 1400 ש"ח
לדונה או לסלקל?אפשר לקנות בסיס ואז הוא יוצא ממש בקלות בלי לקשור כל פעם
החיסרון של הדונה, שצריך כל פעם לקשור אותו באוטו בכל נסיעה, ובסלקל הוא קשור כל הזמן במקום...
יש לנו דונה ומאוד מרוצים...
מה זה אומר שצריך לקשור כל נסיעה?החיסרון של הדןנה, שצריך כל פעם לקשור אותו באוטו בכל נסיעה, ובסלקל הןא קשור כל הזמן במקום...
יש לנו דונה ומאוד מרוצים...
כל פעם שנכנסים לרכב צריך לחגור את הדונה למושב, בסלקל אפשר להשאיר אותו ברכב ולהוציא רק את התינוק.מה זה אומר שצריך לקשור כל נסיעה?
איפה משיגים בסיס לדונה? חדש לי בכלל שיש לדונה בסיס...גם לחלק מהסלקלים
אני דיברתי על דונה בהקשר לזה
אבל זה המעלה בדונה שאתה לוקח את הסלקל והופך לעגלה.כל פעם שנכנסים לרכב צריך לחגור את הדונה למושב, בסלקל אפשר להשאיר אותו ברכב ולהוציא רק את התינוק.
אנחנו קיבלנו את זה כשקנינו את העגלה בשילב. (אבל לא השתמשנו בזה)איפה משיגים בסיס לדונה? חדש לי בכלל שיש לדונה בסיס...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: