וכמה עלות לשעה ?עריכה: מיחם במצב שבת לוקח כ-150 וואט
מנסיון.אני ירחיב קצת
ודאי כל זוג צעיר במיוחד עם ילד אחד נתקל בזה
אנחנו מתארחים בשבת אצל ההורים לסעודות אבל ישנים בבית וצריכים לפעמים רק בקבוק אחד או שניים לילד ומתלבטים מה לוקח פחות חשמל מייחם או פלטה עם סיר
למה לא תרמוס? זה מה שאני עשיתי פעם.
אם אתם לא בקטע של תה ורק לבקבוק שתיים
לא רואה עניין.
לבזבז כסף אף פעם זה לא טוב.
ואם גם ככה את פותחת פלטה ויש מקום אז שימי פינגן עם מים רק לא יודעת כמה ישאר לקראת סוף השבת-צהריים (ובקיץ בכלל..)
4 ימים המים חמים???טרמוס יש חברה אחת לא זוכר את שמה.. במשך 4 ימים המים רותחים
אין דבר כזה..טרמוס יש חברה אחת לא זוכר את שמה.. במשך 4 ימים המים רותחים
אני לא באמת יודע ומבין כמה כל אחד לוקח רק צלמתי מה רשום עליהם ,א. לא בטוח שהמיחם לוקח כל הזמן 950 לכאורה במצב שבת הוא צורך פחות, והפלטה כן לוקחת 400 כל הזמן
ב. יש טרמוס חשמלי שלוקח הרבה פחות נראה לי רק כמה עשרות וואט
עריכה: מיחם במצב שבת לוקח כ-150 וואט
תאמת ניסינו כמה סוגי תרמוסים ובכולם המים היו קרים ממש בבוקרלמה לא תרמוס? זה מה שאני עשיתי פעם.
אם אתם לא בקטע של תה ורק לבקבוק שתיים
לא רואה עניין.
לבזבז כסף אף פעם זה לא טוב.
ואם גם ככה את פותחת פלטה ויש מקום אז שימי פינגן עם מים רק לא יודעת כמה ישאר לקראת סוף השבת-צהריים (ובקיץ בכלל..)
מהיכן לך כמה הוא לוקח במצב שבת זה לא רשום בשום מקום ?כפי שכתבו, פלטה עם דוד מים לוקחת 400W
מיחם נירוסטה עם ברז לוקח כ150W במצב שבת.
מיחם משאבה (עם לחצן למעלה שמוציא את המים בוואקום) לוקח כ50W במצב שבת.
עלויות תלוי במה מדובר, ח"ח או גנרטור.
לפי מה שידוע לי-אין תרמוסטטולפי מה שאתה אומר אולי גם לפלטה יש תרמוסטט אז אולי היא לוקחת פחות ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: