דלתות לבנות לא יקטינו את החדרבחדר לא גדול אנחנו רוצים ארון יחסית גדול רוחב 2.4 -2.5 עומק 60 סמ
האם ארון עד לתקרה מקטין את המראה הכללי של החדר ?
האם חלוקת דלת ארון חיצונית ומגירות חיצוניות שווה את הויתור על יופי של דלת אחת שלמה אבל מגירות פנימיות?
לא ציינת מה גובה החדר,האם חלוקת דלת ארון חיצונית ומגירות חיצוניות שווה את הויתור על יופי של דלת אחת שלמה אבל מגירות פנימיות?
אם שמים הרבה צירים ,צפופים יותר זה יכול להחזיק טובלא ציינת מה גובה החדר,
אבל דלת אחת עד התקרה עלולה להיות כבדה מידי ואז מהר מידי הצירים יהרסו.
ארון הזזה לא מאוד נח לעבור מצד לצד.תעשי ארון הזזה
או הנמכת תקרה
זה יצור מראה נקי ואחיד יותר
ודאי שמלכתחילה עדיף למקם ארון עד לתקרה, אך אם מסיבות \אילוצים שונים זה לא מתאפשרוחבל שלא להשתמש בשטח שמעל הארון
גובה החדר 2.61לא ציינת מה גובה החדר,
אבל דלת אחת עד התקרה עלולה להיות כבדה מידי ואז מהר מידי הצירים יהרסו.
וגם מעל לגובה 2.4 פחות רלוונטי זה אורך הפלטה.
מגירות נעליים חיצוניות?ארון הזזה לא מאוד נח לעבור מצד לצד.
וחבל שלא להשתמש בשטח שמעל הארון
לי יש ארון עם 6 דלתות ארוכות ומגירות נעליים למטה, ב2 מהדלתות יש מגירות פנימיות ומעליהם תליה קצרה ,מאוד נח
עשיתם מגירות פנימיות ?אנחנו ריהטנו עכשיו בית חדש, והכל ארונות עד התקרה, יפה, אסטטי, נעים,
וכמו שאמרו לפני, אין מקום להצטברות לכלוך מעל הארונות.
אני מאוד אוהבת את המראה של זה.
גם פנימיות וגם חיצוניות.עשיתם מגירות פנימיות ?
אשמח שתכתבו לי את המייל שלכם ובשמחה אעביר לכם שם בל"נ..
אז זה מסתדר יופי עם מגירות נעליים למטה ודלתות בגובה 2.4.גובה החדר 2.61
גם אני אשמח c123dl בגימיילאשמח שתכתבו לי את המייל שלכם ובשמחה אעביר לכם שם בל"נ..
האם דלתות שלמות מרשים יותר ? יפה יותר ? כמה זה מסורבל מגירות פנימיות?גם פנימיות וגם חיצוניות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: