אולי שינוי כיון הדלתות יעזורשימי לב אם הכיור לא מפריע להיכנס לתא האחרון.
מרחק 40 זה ממרכז המשתנה נכון?לדעתי האופציה השניה - אני לא רוצה להכנס למרכז חלל צר, אלא להכנס מתחילת החלל ולראות מולי את כולו.
אבל זה שיקול אישי
שתי הערות קטנות מהל"ת
א. מרחק בין משתנהלקיר 40
ב. רוחב מרחב שימוש של משתנה בשורת משתנות הוא 120
מקור
כןמרחק 40 זה ממרכז המשתנה נכון?
לדעתי השני מוצלח יותר. יש חלוקה יותר מוצלחת של אזורים.
שימי לב אם הכיור לא מפריע להיכנס לתא האחרון.
אני מנסה להסתיר כמה שיותר את המשתנות שלא יהיו במרכז החלל יש לכם רעיון נוסף?לדעתי האופציה השניה - אני לא רוצה להכנס למרכז חלל צר, אלא להכנס מתחילת החלל ולראות מולי את כולו.
אבל זה שיקול אישי
שתי הערות קטנות מהל"ת
א. מרחק בין משתנהלקיר 40
ב. רוחב מרחב שימוש של משתנה בשורת משתנות הוא 120
מקור
המחיצות צריכות להיות כ"כ קצרות?אני מנסה להסתיר כמה שיותר את המשתנות שלא יהיו במרכז החלל יש לכם רעיון נוסף?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: