איפה את קונה ?בן ה- 9 שלי רק מכנסיים ארוכות
חולצה קצרה
יש באנג'לס וברייצ'ל אבל המחירים די גבוהים בתחילת עונהאיפה יש מכנסים ארוכים בצבעים יפים כמו לבן וכו... אלגנטים???
אישית אני ממש לא אוהבת מכנס ארוך לָבָן, ענין של טעם...איזה צבעים במכנסיים ?
בד''כ בנקסט,איפה את קונה ?
יש לך אולי קישורים ?בד''כ בנקסט,
חולצות מצאתי כמה פעמים בקיוי או קידישיק
הבן שלי לרוב הולך עם מכנס כחול חולצה לבנה / תכלת וכד' מכופתר
לחנות בנים יש מכנסיים באיכות גבוהה מאד. תנסי לראות אם יש להם עדיין מכירות סוף עונהקצר / ארוך ?
שנה שעברה הלבשתי לו מכנסיים קצרים
השנה , מתלבטת מה מתאים
מה אתם מלבישים ?
סגנון ליטאי
הזמנת משם ?לשבת יש את זה:
ליומחול יש מגוון בנקסט:קנה אפור בינוני - מכנסיים משובצים רשמיים (12 חודשים עד גיל 16) מנקסט ישראל
קנו אפור בינוני - מכנסיים משובצים רשמיים (מ-12 חודשים עד גיל 16) מנקסט ישראל. עם משלוח בינלאומי והחזרות. קנו עכשיו!www.next.co.il
Buy Blue - Stretch Chino Trousers (3-17yrs) from Next Israel
קנו כחול - מכנסי צ'ינו Stretch (גיל 3 עד 17) at Next Israel. International shipping and returns available. Buy now!www.next.co.ilBoys Trousers | Casual, Formal & Schoolwear Trousers For Boy | Next
קנו מכנסיים עבור בנים ב-Next בערב הסעודית. עם אפשרות למשלוח מהיר ובחינם*. אלפי (1000) מוצרים זמינים אונליין. קנו מכנסיים עבור בנים עכשיו!www.next.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: