בדיוק!אפשר במקום שמנת קמח וחלב יוצא אותו טעם כמעט
אפשר את המתכוןבדיוק!
אני לא משתמשת בשמנת.
בכיףאפשר את המתכון
זה לא נשאר קשה כזה?תפוא מוקפצים בחמאה=מהיר להכנה
מבשלים את התפוא, ואחכ חותכים לגודל הרצוי, כולל הקליפה.
מחממים במחבת שמן זית וחמאה,
מקפיצים את תפוא,
מוספים בהמשך-שום כתוש, מעט פפריקה, פ.שחור ומלח ואפשר גם ירק קצוץ שאוהבים(כוסברה/פטרוזליה) טרי או יבש.
התפוא הרי מבושל כבר...זה לא נשאר קשה כזה?
או הרעיון פה שזה כמו טיגון של צ'יפסים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: