מצורף...התמונה חסומה
אצלינו הודיעו שבביהס כרגיל אבל ללא צהרוןומה עם ירושלים? אנחנו באותו הנחיות.
כנראה שיש להם מספיק מורחב מוגן.אצלינו הודיעו שבביהס כרגיל אבל ללא צהרון
ירושלים עד כמה שידוע לי לא במרחב גוש דן.כרגע בירושלים לא אמרו שיש שינוי בהנחיות - לומדים גם במקומות שאין מרחב מוגן, בירושלים אין הזעקות וגם שלא יהיה.
פיקוד העורף הודיע במוצאי שבת על החמרת ההנחיות לציבור, והחזיר את מדרג הרשויות באזור השרון, ירושלים, הירקון ובגוש דן מצבע ירוק לתכלת. המשמעות היא שבאזורים אלה ניתן לקיים פעילויות חינוכיות רק במבנים שבהם יש מרחב מוגן, או בכאלה שאפשר להגיע מהם למרחב מוגן תקני בזמן אזעקות.שמעתי שפיקוד העורף הודיע שיש שינויים בהנחיות.
מישהו יודע אם יש באמת שינוי בלימודים?
ירושלים כתובה בערים הצהובות עם הפעילות חלקית יחד עם גוש דן והשפלהכרגע בירושלים לא אמרו שיש שינוי בהנחיות - לומדים גם במקומות שאין מרחב מוגן, בירושלים אין הזעקות וגם שלא יהיה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: