בבני ברק אין שטחים פתוחים......יש בעיה להחזיר את האברכים
ושילמדו בשטח פתוח?
עש איזשהי הנחיה חדשה
או שזה אסור על פי החוק
לתפילה - לא ללימודלא נראלי שיש חוק שאוסר עד 19.
אני טועה?
כתוב בחוק שאסורה התכנסות לצרכים אחרים חוץ מתפילה?לתפילה - לא ללימוד
כמובן תוך שמירה על 2 מטר ומסכותכתוב בחוק שאסורה התכנסות לצרכים אחרים חוץ מתפילה?
אני חושב ככה, אולי ר' @אהרן ש. יכול להאיר את עיננו בעניין.כתוב בחוק שאסורה התכנסות לצרכים אחרים חוץ מתפילה?
לגבי גדולי ישראל נכון, לגבי המדינה - פחות.כולנו וכן המדינה מחכים להוראות גדולי ישראל
אין צורך שנהיה חכמים לפניהם
ראשית אני חושב שהתשובה הכי טובה היא זו -אני חושב ככה, אולי ר' @אהרן ש. יכול להאיר את עיננו בעניין.
כולנו וכן המדינה מחכים להוראות גדולי ישראל
אין צורך שנהיה חכמים לפניהם
בתקופה האחרונה אנו עדים למציאות שהמדינה מחכה להוראות גדולי ישראללגבי גדולי ישראל נכון, לגבי המדינה - פחות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: