עזרה מה כדי יויו אמבטיה או בוגה בו בי ללא אמבטיה

לווים

משתמש מקצוען
מתלבטת מאוד.

האם כדי לקנות יויו עם אמבטיה? (לכמה זמן האמבטיה מספיקה? לא יותר מ4 חודשים בטח לא?)

והאם בבוגה בו בי ניתן לשים ילד מגיל אפס?

והאם הטילון של הבוגה בו נוח? לשימוש עד גיל גדול?? כי לא מתחשק לי לקנות גם וגם .....

חשמל

אמנות העימוד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
רק בגלל היציבות הייתי הולכת על בבוגה בו בי
אחותי קנתה את השק שלהם ומאוד מרוצה

מלכי12

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הבוגבו עגלה יציבה מאוד ואני השתמשתי בה מגיל אפס בלי אמבטיה אבל כן ממליצה לקנות אמבטיה או שק שינה ,לדעתי יותר נוח לתינוק .

RACHELIB

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מתלבטת מאוד.

האם כדי לקנות יויו עם אמבטיה? (לכמה זמן האמבטיה מספיקה? לא יותר מ4 חודשים בטח לא?)

והאם בבוגה בו בי ניתן לשים ילד מגיל אפס?

והאם הטילון של הבוגה בו נוח? לשימוש עד גיל גדול?? כי לא מתחשק לי לקנות גם וגם .....
ה"אמבטיה" של יויו לדעתי לא בטוחה בעליל. זה שק שינה ולא אמבטיה קשיחה כמו של בוגבו. הרעיון של יויו, שהכל יכול להתקפל ביחד, כולל השק שינה. אז תחשבי מה קורה אם ילד "טס" לכיוון העגלה- הוא מתרסק לתוכה ואין שום הגנה לתינוק.
דבר נוסף, אין אפשרות להשכיב על הבטן בשק שינה של יויו ויש חגורות לקשירה. לדעתי זה לא פרקטי לתינוק קטן, ובמיוחד שמפספסים את האופציה של השכבה על הבטן

yudit10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בבוגבו בי את יכולה לשים את התינוק מולך, כך שתראי אותו, גם בלי האמבטיה
ביויו ברגע שאת מחליפה לטיולון- את לא רואה את התינוק

נעמי נעמי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אני פותחת לגמרי את הגגון ביו יו, משכיבה את התינוק על הבטן וחוגרת אותו כמובן. (התינוק אוהב להיות על הבטן כי הוא רואה הכל מסביב) זו אופציה שאין בשום עגלה אחרת.
כשהגעתי כך לרופא הילדים הוא רצה לצלם את התינוק מרוב התפעלות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה