הייתי של לפני שנים, זכור לי שהיינו גם בקבלת שבת. עזנ יותר מדי פתוחה...הבדלה אני זוכר שמעניין שם (אם כי לא מומלץ לצאת ידי חובה בזה שם)..
יש גם קבלת שבת מעניין?
עזרת הנשים פתוחה?
עומס מטורף.קרליבך בביכנ''ס בירב
דווקא לא, הייתי שבת שעברה.עומס מטורף.
כל הרחוב מפוצץ מתפללים ומתפללות ששרות בקול קבלת שבת......
ברחנו.....
את בטח היית במנין של גרינמן, אכן מנין ישיבתי בסגנון קרליבך ולא המנין המדובר פה.דווקא לא, הייתי שבת שעברה.
יש 2 מניינים של קרליבך, אחד יותר אותנטי
היה יפה, קצת דחוס בעזרת נשים אבל בכלל לא רצינו לברוח...
האווירה שם מהממת, מספיק לטייל ברחוב וזה כבר משהו שונה.
תהנו!
עומס מטורף.
כל הרחוב מפוצץ מתפללים ומתפללות ששרות בקול קבלת שבת......
ברחנו.....
אולי הכוונה לביה"כ "המקרב" אני מאוד אוהבת, במיוחד בשבתות עמוסותאת בטח היית במנין של גרינמן, אכן מנין ישיבתי בסגנון קרליבך ולא המנין המדובר פה.
אני רק לא זוכרת איך קוראים לבית כנסת הזה.
לא, זה לא המניין של גריינמן, זה חוץ מזה..את בטח היית במנין של גרינמן, אכן מנין ישיבתי בסגנון קרליבך ולא המנין המדובר פה.
אני רק לא זוכרת איך קוראים לבית כנסת הזה.
אני חושבת שלא (לא בגלל התמונה, אלא בגלל השם, כבר לא זוכרת איך המקום נראה)אולי הכוונה לביה"כ "המקרב" אני מאוד אוהבת, במיוחד בשבתות עמוסות
זה המקום? (בעיגול)
צפה בקובץ המצורף 573118
לא יודעת אם צעירים, מה שכן - סגנון חסידי אמריקאי.לא, זה לא המניין של גריינמן, זה חוץ מזה..
זה קרליבך צעירים
נשמע מעניין!אני חושבת שלא (לא בגלל התמונה, אלא בגלל השם, כבר לא זוכרת איך המקום נראה)
אני התכונתי לברדיצ'וב, כמו שכתבו כאן יש שם קבלת שבת לאור נרות. בד"כ בעל תפילה שמואל גרינימן הידוע. מאד צפוף, מקסים שם. קרליבך אבל חרדי (בשונה מבירב)
לענ"ד הכי מומלץ זה ברדיטשב כמו שכתבו למעלה תפילת מנחה קבלת שבת ומעריב לאור נרות בלבד (בעז"נ יש אור נורמלי) צפוף מאוד אבל יפה מאוד סגנון קרליבך רק בלי לשמוע את הנשים .נשמע מעניין!
איפה זה נמצא?
לא יודעת אם צעירים, מה שכן - סגנון חסידי אמריקאי.
גם כשהתארחתי בבנין שצמוד לקרליבך המקורי העדפתי ללכת לקרליבך הזה.
נשמע מעניין!
איפה זה נמצא?
אכן!בשבת בצהרים ניתן להיכנס חינם למנהרות התת קרקעיות של צפת מהמאה ה16.
סיור מודרך חוויתי כ 45 דקות
רח' אלקבץ 17 (הרחוב של הגלריות)
מומלץ!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: