תודה
איפה זה ישיבת קמניץיש שמחת בית השואבה בישיבת קמניץ שמאורגנת ע"י הנגיד הרב רכניץ בהשתתפות בערי וובר ועוד. יש שם עזרת נשים, לא יודע כמה מקום נורמלי כי מסתבר שיהיה עמוס.
ברחוב יחזקאל. (קרוב לגאולה - מא"ש).איפה זה ישיבת קמניץ
לא נראה לי שיש עזרת נשיםיש שמחת בית השואבה בישיבת קמניץ שמאורגנת ע"י הנגיד הרב רכניץ בהשתתפות בערי וובר ועוד. יש שם עזרת נשים, לא יודע כמה מקום נורמלי כי מסתבר שיהיה עמוס.
בשנים קודמות היה.לא נראה לי שיש עזרת נשים
יחזקאל 22 פינת רחוב עזרא יש שם בנין גדול ויפהאיפה זה ישיבת קמניץ
אני יודע שיש להם עזרת נשים בבנין וכל שנה זה פתוח הייתי שםבשנים קודמות היה.
לא. אולי מישהו אחר כאן ידע.יש לך איך לברר לי את זה
לא יודע אבל ככה הבנתי ממישהו שם בפניםלא. אולי מישהו אחר כאן ידע.
זה כבר לא רלוונטי אבל נתנו להיכנס בשמחת בית השואבההלכתי לשם ולא נתנו לנשים להיכנס...
מתי נתנו??זה כבר לא רלוונטי אבל נתנו להיכנס בשמחת בית השואבה
נתנו לכולם אני הייתי שם עם כל המשפחהמתי נתנו??
הייתי שם עד 11 ולא נתנו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: