דרוש מידע מה חשוב לך שיהיה בגן הפרטי של ביתך?

המימד הנוסף

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מה חשוב לך,
שיהיו יצירות?
או שהיצירות יהיו דווקא פשוטות ולא מיוחדות?
גם שיהיו, וגם פשוטות, תואומות גיל....

אבל נראה לי אני דעת מיעוט .

בסביבה שלי ראיתי שגן ש'מפציץ' יצירות ומתנות ותחפושת וערכת פסח וראש השנה וכו' קונה שם טוב...

יראת גאולה

משתמש מקצוען
סביבה בטוחה! אם לא בקומת קרקע - חלונות מסורגים. דלת כניסה נעולה במנעול עליון, מטבח נעול או מאובטח, בלי כלי זכוכית נגישים, שקעי חשמל סגורים בפלסטיק ייעודי לקטנים, חימום רק במזגן וכו'.

מבחינת סדר יום - קצת מכל דבר, קצת תפילה, קצת מפגש עם סיפור, קצת תמונות ומידע על החג המתקרב, מגוון יצירות בסיסיות (מדבקות וצבעים מכמה סוגים), וקצת יצירות מיוחדות. מוזיקה/ שירים לחגים (שיהיו כאלו ממקור ירא שמים ולא ישראלי).
משחקים תואמי גיל.

הגן כולל אוכל?

מולטי ויטמין

משתמש צעיר
סביבה בטוחה! אם לא בקומת קרקע - חלונות מסורגים. דלת כניסה נעולה במנעול עליון, מטבח נעול או מאובטח, בלי כלי זכוכית נגישים, שקעי חשמל סגורים בפלסטיק ייעודי לקטנים, חימום רק במזגן וכו'.

מבחינת סדר יום - קצת מכל דבר, קצת תפילה, קצת מפגש עם סיפור, קצת תמונות ומידע על החג המתקרב, מגוון יצירות בסיסיות (מדבקות וצבעים מכמה סוגים), וקצת יצירות מיוחדות. מוזיקה/ שירים לחגים (שיהיו כאלו ממקור ירא שמים ולא ישראלי).
משחקים תואמי גיל.

הגן כולל אוכל?
תודה על התגובה המפורטת!
הגן לא כולל אוכל.

בהמתנה

משתמש פעיל
חם ואהבה- דבר ראשון!!
סדר יום מובנה כולל זמני משחק מגוונים ומוגדרים- זמן משחק חופשי ברצפה-בסגנון משחקי הרכבה ומשחקי בובה , זמן משחק ליד שולחן (יותר משחקי קופסא פאזלים ראשוניים וכד'), זמן משחק בבימבות ועגלות. ולא הכל במעורבב...
שיהיה חצר או מרפסת
לגבי יצירות אני נהנית מאוד שביתי בת השנתיים מביאה מהגן יצירות פשוטות מאוד ואני יודעת שהיא עשתה אותם לבד!
כנ"ל למידה- שיהיה זמן ריכוז תואם גיל. לא רלוונטי ללמד אותם על מחזור המים בטבע כי הנושא הוא מים... (אמיתי שלימדו את זה במעון!) אלא על תכנים מהעולם שלהם- חגים, חיות, צבעים, בגדים ואיברי גוף וכד'.

מולטי ויטמין

משתמש צעיר
חם ואהבה- דבר ראשון!!
סדר יום מובנה כולל זמני משחק מגוונים ומוגדרים- זמן משחק חופשי ברצפה-בסגנון משחקי הרכבה ומשחקי בובה , זמן משחק ליד שולחן (יותר משחקי קופסא פאזלים ראשוניים וכד'), זמן משחק בבימבות ועגלות. ולא הכל במעורבב...
שיהיה חצר או מרפסת
לגבי יצירות אני נהנית מאוד שביתי בת השנתיים מביאה מהגן יצירות פשוטות מאוד ואני יודעת שהיא עשתה אותם לבד!
כנ"ל למידה- שיהיה זמן ריכוז תואם גיל. לא רלוונטי ללמד אותם על מחזור המים בטבע כי הנושא הוא מים... (אמיתי שלימדו את זה במעון!) אלא על תכנים מהעולם שלהם- חגים, חיות, צבעים, בגדים ואיברי גוף וכד'.
תודה!
נראה לך כדאי גם פרשת שבוע וגם נושא,
או שרק אחד מהם?
ואם כן מה עדיף?

אסתי פעמון

משתמש מקצוען
לי הכי חשוב, גננת שאוהבת את הילדה שלי, שמקבלת אותה בבוקר בהתלהבות וכשאני באה לקחת אותה מספרת מחכמותיה במהלך היום ואיך היא היתה חמודה
חוץ מזה שיהיה דף קשר שלמדו משהו ותדע לספר כל שבוע משהו חדש, תלוי ברמה של הבת שלי , אבל היו ילדים שרק למדו מילה או שנים חדשים בכל שבוע בגיל הזה וכאלה שידעו לספר ממש סיפורים
יצירות לא מעניין אותי בכלל דברים מיוחדים, כן חשוב לי שיהיו התנסויות בהרבה סוגי חומרים ויצירות וטכניקות

לא אני

משתמש סופר מקצוען
אמא יקרה,
בתור אחת שפותחת לראשונה,
גן פרטי לבנות בגיל 2-3
אשמח לדעת מניסיונך,
אילו דברים היית שמחה
אילו היו בגן של ביתך הקטנה?
יצירות, למידה, משחקים וכו'
לטוב ולמוטב.
כייף.
שלילדה שלי יהיה שמח ללכת ולהיות.
לא צריכה מלאכות בכלל, לא ריתמיקאית ולא משחקי חשיבה וסדר יום.
אינדיבידואלי מאד.
(לגננת המושלמת של הילדים שלי יש גם וגם וגם, אבל אם הייתי צריכה לבודד מה הכי קריטי לי - זה זה)

ה. רז

משתמש סופר מקצוען
לגבי יצירות: בגיל הזה חשוב לי שהבת שלי תתנסה בחומרים, לאו דווקא שיצא תוצר יפה.
הייתי רוצה לראות בתיקיה בסוף השבוע שהיא התנסתה ב: גואש, פלסטלינה, חימר, צבעי ידיים, בצק, והמון חומרים מלכלכים שלא כל אחת מגיעה / או מעיזה בבית הפרטי שלה.

גם שירי אצבעות פשוטים.

שרהלוי

משתמש פעיל
מבחינת הגננת - גננת שמחה, שופעת, חמה ויראת שמים. חשוב לי להרגיש שהגננת משקפת באמת את מה שהיה בגן, ולא סתם מתלהבת לאוזני האמהות ו"משווקת" את מה שהיה.
בגן - מרחב הגיוני לכמות הילדים, משחקים מענינים, השגחה צמודה, סדר יום מגוון ומענין.

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
קודם כל שיהיה ביטוח!!!!
גננת חמה ואוהבת
חצר גדולה עם שפע משחקים
משחקים מגוונים בגן
יצירות מגוונות
פרשת שבוע, חגים וכו’
גננת זורמת......

מולטי ויטמין

משתמש צעיר
תודה על התגובות!
אשים את תשומת ליבי על הדברים הנ"ל.
נראה לכם כדאי ללמד גם פ. שבוע וגם נושא
או אחד מהם?
ואם אחד מהם אז מה עדיף?

12HAVA

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
גיל 2-3 רק בנות??
זה עדיין גיל של מעון לא?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה