תסבירו לי בבקשה מה היתה הבעיה.
אולי אני ראש קטן
אבל באמת לא היתה לי שום כוונה לפרסם כאן שום דבר...
זה באמת מה שביקשתי. ידיעה/ מידע.כשראיתי את האשכול צרם לי הכיוון שלו, לדעתי בלי ראיות זה הכפשה והטלת רפש ושכל העולם משתתפים בדעות - במקום שבו צריך ידיעה.
בשביל זה תבררו ואחכ תכתבו, או שתהדהדו מקרים אחרים עם קריצה לנושא ללא מיקוד בכלום שכרגע זה מה שידעתם.מוטב וכמה אנשים ונשים יהיו חשדניים יותר לפני שהם משקיעים את מיטב כספם הדל בפרויקטים ויוזמות אשר לא ברור.
זה בכלל לא הנושא, תראי את תוכן ההודעה שהמוחק/ת כתב/הבהחלט מאמינים שהכוונה שלך היתה ועודנה טובה, אך לא מונע מהנושא וצורת הדברים להיות ראויים שלא נאמרו.
יתכן שהסיבה היא פרסום נגדי.זה בכלל לא הנושא, תראי את תוכן ההודעה שהמוחק/ת כתב/ה
גם בהודעותי שם וגם בהודעות של הכותבים הנכבדים האחרים, כולם הבהירו שאינם מכירים ספציפית את נשוא הנושא אך הם מעוררים על סימני השאלה ועל הצורך לדרוש ולחקור כראוי בטרם מניחים 24,000 ש"ח על קרן הצבי.בשביל זה תבררו ואחכ תכתבו, או שתהדהדו מקרים אחרים עם קריצה לנושא ללא מיקוד בכלום שכרגע זה מה שידעתם.
אני חושבת שאת צריכה לבקש הסבר ממי שמחק, ולא מהציבור.תסבירו לי בבקשה מה היתה הבעיה.
אני מחקתיצפה בקובץ המצורף 611458
תסבירו לי בבקשה מה היתה הבעיה.
אולי אני ראש קטן
אבל באמת לא היתה לי שום כוונה לפרסם כאן שום דבר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: