עד כמה שידוע לי זה הסמל של התרגום אוטומטי. אם תלחץ על זה ישאל אותך אם אתה רוצה לתרגם את העמוד.
לחצתי ע"ז וזה לא עושה כלום (הסמל הזה מסתובב אולי זה משהו אחר)זה סמל של תרגום גוגל
שידרגת לווינדוס 11 לאחרונה?
לא זכור לי שבקשתי, וא"כ איך אני מבטל את הבקשה?לא לבקש מגוגל לתרגם
כנ"ל אצליזה משהו שקרה אתמול שלשום כזה, שברוב הכרטסיות הוא מסתובב ומסתובב...
מבירור אצל הרבה אנשים זה אצל כולם ככה
כשמבקשים תרגום שפה זה עושה את זה גם בווינדוס 10..הסימון הזה פתאום התחיל להופיע לי במייל ואין לי מושג מה זה אומר, מישהוא יודע??
צפה בקובץ המצורף 1308369
ואני מתכוין כמובן לשאול על זה צפה בקובץ המצורף 1308370
תבדוק אם בתוספים יש תוסף כזה ותסיר אותו אם כןהסימון הזה פתאום התחיל להופיע לי במייל ואין לי מושג מה זה אומר, מישהוא יודע??
צפה בקובץ המצורף 1308369
ואני מתכוין כמובן לשאול על זה צפה בקובץ המצורף 1308370
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: