1.
ושאלה שלי:
האם יש מצב לקבל יותר מ80% הנחה בארנונה בהתאם למבחן הכנסה?
משתנה בין הערים. תבררי בגבולות העיר שלך.
טבלת הכנסה זה עניין אחד, יש עוד פרמטרים, תבדקי
כללית, שימי לב, הנחה בארנונה, זו מחויבות של העירייה לתת, והיא תעדיף לתת לכמה שפחות. ועל כן היא תערים קשיים וביורוקרטיה ככל שרק תוכל, על מנת שאחרי שתצאי עם ההנחה תישבעי לעצמך ששנה הבאה, לא משנה כמה זה יעלה לך, את לא עושה הנחה בארנונה!!
(ואז הפקיד מקבל "וי" שהוא הצליח במשימתו) בסוף את תשכחי וכן תעשי שנה הבאה (אם מגיע לך) כי זה באמת המון כסף!!
אבל זה עונה על השאלה: למה הם כאלו קרציות?? למה אני צריכה להמתין שעה בתור, אם יש לפני רק אדם אחד, והפקידה אומרת לי: רגע, עוד לא! קראתי לך???? את לא רואה שאני עסוקה??? אז מה אם את ממהרת??? אני לא משחקת פה!!!
אצלנו, באופקים, זה פשוט קטסטרופה! מסתובבת שמועה, על פקיד שהיה מידי נחמד לחרדים, ופשוט הזיזו אותו מהתפקיד...
אחרי שהבנתי את ההבנה הנ"ל, הכל נהיה פשוט יותר.
ברור שהזיזו אותו. כי לא עשה את תפקידו. ברור שהם לא רוצים. ואני כן. נעבור את זה.....בעז"ה
לפי מס' הגרים בדירה מ8 נפשות זה יכול להגיע ל90%.האם יש מצב לקבל יותר מ80% הנחה בארנונה בהתאם למבחן הכנסה?
עד גיל 211, כל מי שגר בדירה. רק מעל גיל 18 צריך להוכיח שהם אינם מרויחים כסף.חישוב הילדים הוא עד גיל 18?
לא נכון, יש חוק חדש שמחייב ארנונה כפולה כאשר הדירה ריקה סתם!חשוב באמת להזכיר כאן שיש הנחה של 100% בארנונה לתקופה שהדירה ריקה
יש תקופה קצרה שנותנת לך שהות לחפש שוכר, כמדומני חודשיים, של פטור.לא נכון, יש חוק חדש שמחייב ארנונה כפולה כאשר הדירה ריקה סתם!
לפי מס' הגרים בדירה מ8 נפשות זה יכול להגיע ל90%.
עד גיל 211, כל מי שגר בדירה. רק מעל גיל 18 צריך להוכיח שהם אינם מרויחים כסף.
לא נכון, יש חוק חדש שמחייב ארנונה כפולה כאשר הדירה ריקה סתם!
הכל תלוי אם תגיש בצורה מסודרת את כל המסמכים הרלוונטיםמישהו יודע כמה זמן לוקח לסדר הנחה לארנונה בעיריית ירושלים בטופס מקוון וכבה זמן לוקח באופן פיזי, והאם צריך להביא איזה מסמך מביטוח לאומי חוץ מתלוש המשכורת?
מה הבעיה לשלוח להם בפקס?אבל זה עונה על השאלה: למה הם כאלו קרציות?? למה אני צריכה להמתין שעה בתור, אם יש לפני רק אדם אחד, והפקידה אומרת לי: רגע, עוד לא! קראתי לך???? את לא רואה שאני עסוקה??? אז מה אם את ממהרת??? אני לא משחקת פה!!!
לכל עירייה יש ועדת הנחות חריגים תברר מי יושב שם בירושלים הוא יכול לעזור לךבהמשך להנ"ל
מישהו יודע אם יש משהו לעשות אחרי שדחו בקשה לקבלת הנחה לארנונה בגלל שהמבקש יש לו דירה משלו ולחשבון הבנק שלו נכנסו סכומים גבוהים מאד מההורים בשביל הדירה ובעירייה רואים את זה כמתנה לכל דבר אפילו ואם כן אז למבקש לא חסר כסף ולא מגיע לו הנחה.
האם מישהו יודע מה אפשר לעשות לזה אולי דרך חברי מועצה חרדים (מדובר בעיריית ירושלים) או משהו כזה, שהרי רוכש דירה על ידי ההורים לא רק שהוא לא עשיר אלא ברגיל יש לו חובות מכל ההוצאות שסביב הדירה
אשמח לשמוע תשובה
לא כל הילדים שגרים בנכס אבל מחשבים גם את הכנסותיהם {אם הם מעל המינימום}מבחן הכנסה
חישוב הילדים הוא עד גיל 18?
תלוי באיזה עירייה יש ויש נא לבררלא נכון, יש חוק חדש שמחייב ארנונה כפולה כאשר הדירה ריקה סתם!
מי יודע בעירייה שיש כמה חשבונות, שצריך להביא לו את הכל?אם יש כמה חשבונות בנק, אז צריכים דפי חשבון של כל החשבונות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: