תנסי לבדוק פהמעקב המשלוחים שלהם עבר לווצאפ?
לא מצליחה להגיע לזה מהאתר שלהם
איך אפשר להשיג שירות לקוחות נורמלי שלהם?
רק צריכה לדעת איפה החבילה שלי
מישהו יודע?
מעקב המשלוחים שלהם עבר לווצאפ?
לא מצליחה להגיע לזה מהאתר שלהם
איך אפשר להשיג שירות לקוחות נורמלי שלהם?
רק צריכה לדעת איפה החבילה שלי
מישהו יודע?
גם במייל אין עם מי לדברכנ"ל
אין דרך לעקוב
תחכו להודעות במייל
צ'יטה ידועים בשירות הלקוחות ה'מדהים' שלהם.
בדיוק עכשיו מתארגנת קבוצה, שכל אחד שמבצע רכישה בעלי אקספרס, יבקש מהמוכר + משירות הלקוחות של עלי אקספרס, לא לשלוח דרך ציטה. רק ככה זה יגמר.
רכשתי היום ב250 ש''ח בעלי אקספרס, ופניתי לכל מוכר ומוכר (יצא לי 6 מוכרים) ושלחתי להם הודעה שלא ישלחו עם צ'יטה כי הם מביאים את החבילות למרכזי מסירה הרחוקים שנות אור מביתי...צ'יטה ידועים בשירות הלקוחות ה'מדהים' שלהם.
בדיוק עכשיו מתארגנת קבוצה, שכל אחד שמבצע רכישה בעלי אקספרס, יבקש מהמוכר + משירות הלקוחות של עלי אקספרס, לא לשלוח דרך ציטה. רק ככה זה יגמר.
קרה לי גםגם אני הסתבכתי איתם מאד.
הגיעה לי חבילה לנקודת איסוף ששם טוענים שלא קבלו אותה.
אין שום דרך לדבר עם ציטה.
כנ"לגם במייל אין עם מי לדבר
אני גרה בתל אביב ויש לי חבילה שהם שלחו לפתח תקווה
וכבר הצלחתי פעם אחת לכתוב להם במייל והם כתבו שיטפלו ומאז אין תגובה
סיפור של למעלה מ3 שבועות...
מישהו?
זה נראה שהחבילה חזרה לשולחמישהו?
אפשר את המספר שקיבלתם?לי הדבר היחיד שעזר זה לכתוב לחנות עצמה שאני מאוכזבת מחוסר השירות בצ'יטה ואני הודעתי שאפסיק להזמין אצלם עד שיחליפו חברת משלוחים (זאת לא הזמנה ראשונה שלי בחנות הזו).
החנות שלחה לי מספר של הסוכן של צ'יטה שאיתו הם עובדים ולמחרת בבוקר החבילה הייתה אצלי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: