מכירים את זה שמישהו טועם את מה שהכנתם ומיד שואל,
מה שמת בפנים? ולמה זה כל כך טעים?
אז כן, יש סוד, אבל למה לא לשתף אותו? שכולם ייהנו ממנו.
בפוקאצ'ות האלה אני לא יודעת מה יותר טוב, הריח המדהים,
שרק בשבילו שווה להכין אותם, או הטעם והמרקם.
לבצק שיוצא די דביק
קילו קמח, כף שמרים, 3 כפות סוכר, כף מלח, 4 כוסות חד פעמי מים, רבע כוס שמן.
לתת לתפוח.
להוריד בעזרת כף,
להפריש חלה בלי ברכה.
בעזרת 2 כפות להניח על תבנית אפיה עם נייר.
לשטח מעט בעזרת כף,
לתת לתפוח,
לחתוך בצל לרוחב להפריד לעיגולים ולפזר מעל.
לזלף מעל מעט שמן זית,
בעזרת דבש לחיץ לעשות כמה סיבובים על כל פוקצ'ה.
לטחון מלח גס מעל הפוקצ'ות.
להוסיף מעט רוזמרין מעל.
לאפות על 200º כרבע שעה או 20 דקות.
הרוזמרין אחראי על הריח, הדבש זה הסוד של הטעם.
והכיף, 2 דק' לערבב, 2 דק' להניח, ו2 דקות לשטוף ת'קערה.
אה, ושכחתי ליצור גומות. (כמו שאפשר לראות בצילום.)
מה שמת בפנים? ולמה זה כל כך טעים?
אז כן, יש סוד, אבל למה לא לשתף אותו? שכולם ייהנו ממנו.
בפוקאצ'ות האלה אני לא יודעת מה יותר טוב, הריח המדהים,
שרק בשבילו שווה להכין אותם, או הטעם והמרקם.
לבצק שיוצא די דביק
קילו קמח, כף שמרים, 3 כפות סוכר, כף מלח, 4 כוסות חד פעמי מים, רבע כוס שמן.
לתת לתפוח.
להוריד בעזרת כף,
להפריש חלה בלי ברכה.
בעזרת 2 כפות להניח על תבנית אפיה עם נייר.
לשטח מעט בעזרת כף,
לתת לתפוח,
לחתוך בצל לרוחב להפריד לעיגולים ולפזר מעל.
לזלף מעל מעט שמן זית,
בעזרת דבש לחיץ לעשות כמה סיבובים על כל פוקצ'ה.
לטחון מלח גס מעל הפוקצ'ות.
להוסיף מעט רוזמרין מעל.
לאפות על 200º כרבע שעה או 20 דקות.
הרוזמרין אחראי על הריח, הדבש זה הסוד של הטעם.
והכיף, 2 דק' לערבב, 2 דק' להניח, ו2 דקות לשטוף ת'קערה.
אה, ושכחתי ליצור גומות. (כמו שאפשר לראות בצילום.)