מאפים מה הסוד?

חנה ש.

צלמת אוֹמָנית
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
מכירים את זה שמישהו טועם את מה שהכנתם ומיד שואל,
מה שמת בפנים? ולמה זה כל כך טעים?
אז כן, יש סוד, אבל למה לא לשתף אותו? שכולם ייהנו ממנו.
בפוקאצ'ות האלה אני לא יודעת מה יותר טוב, הריח המדהים,
שרק בשבילו שווה להכין אותם, או הטעם והמרקם.
לבצק שיוצא די דביק
קילו קמח, כף שמרים, 3 כפות סוכר, כף מלח, 4 כוסות חד פעמי מים, רבע כוס שמן.
לתת לתפוח.
להוריד בעזרת כף,
להפריש חלה בלי ברכה.
בעזרת 2 כפות להניח על תבנית אפיה עם נייר.
לשטח מעט בעזרת כף,
לתת לתפוח,
לחתוך בצל לרוחב להפריד לעיגולים ולפזר מעל.
לזלף מעל מעט שמן זית,
בעזרת דבש לחיץ לעשות כמה סיבובים על כל פוקצ'ה.
לטחון מלח גס מעל הפוקצ'ות.
להוסיף מעט רוזמרין מעל.
לאפות על 200º כרבע שעה או 20 דקות.
הרוזמרין אחראי על הריח, הדבש זה הסוד של הטעם.
והכיף, 2 דק' לערבב, 2 דק' להניח, ו2 דקות לשטוף ת'קערה.
אה, ושכחתי ליצור גומות. (כמו שאפשר לראות בצילום.)
IMG_6020 copy.jpg
IMG_6033 copy.jpg
 

אליש:)

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מכירים את זה שמישהו טועם את מה שהכנתם ומיד שואל,
מה שמת בפנים? ולמה זה כל כך טעים?
אז כן, יש סוד, אבל למה לא לשתף אותו? שכולם ייהנו ממנו.
בפוקאצ'ות האלה אני לא יודעת מה יותר טוב, הריח המדהים,
שרק בשבילו שווה להכין אותם, או הטעם והמרקם.
לבצק שיוצא די דביק
קילו קמח, כף שמרים, 3 כפות סוכר, כף מלח, 4 כוסות חד פעמי מים, רבע כוס שמן.
לתת לתפוח.
להוריד בעזרת כף,
להפריש חלה בלי ברכה.
בעזרת 2 כפות להניח על תבנית אפיה עם נייר.
לשטח מעט בעזרת כף,
לתת לתפוח,
לחתוך בצל לרוחב להפריד לעיגולים ולפזר מעל.
לזלף מעל מעט שמן זית,
בעזרת דבש לחיץ לעשות כמה סיבובים על כל פוקצ'ה.
לטחון מלח גס מעל הפוקצ'ות.
להוסיף מעט רוזמרין מעל.
לאפות על 200º כרבע שעה או 20 דקות.
הרוזמרין אחראי על הריח, הדבש זה הסוד של הטעם.
והכיף, 2 דק' לערבב, 2 דק' להניח, ו2 דקות לשטוף ת'קערה.
אה, ושכחתי ליצור גומות. (כמו שאפשר לראות בצילום.)צפה בקובץ המצורף 1546566צפה בקובץ המצורף 1546567
איזה מתכוןןן
אמאלה
מחר על הבוקר קמה להכין לפי המתכון אחד לאחד
כמה זמן הכנה?
 

חנה ש.

צלמת אוֹמָנית
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
לא הכנתי לא אחזתי כמה זמן זה הכנה
מקווה להכין היום
רק מלראות את זה אני מריחה ריח טוב
2 דקות ערבוב.
רק לחכות לתפוח.
2 דקות להניח.
2 דקות לשטוף קערה.
אחרי שתכיני, ספרי איך יצא.
(שימי לב לשים ממש מעט רוזמרין, 3, 4, וזהו
שלא יהיה טעם דומיננטי אלא טעם עדין)
הטעם של הרוזמרין משדרג המון.
צריך מיקסר?
אפשר בקלות לערבב עם כף ביד.
 
נערך לאחרונה ב:

אליש:)

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
2 דקות ערבוב.
רק לחכות לתפוח.
2 דקות להניח.
2 דקות לשטוף קערה.
אחרי שתכיני, ספרי איך יצא.
(שימי לב לשים ממש מעט רוזמרין, 3, 4, וזהו
שלא יהיה טעם דומיננטי אלא טעם עדין)
הטעם של הרוזמרין משדרג המון.

אפשר בקלות לערבב עם כף ביד.
אפשר תחליף לרוזמרין?
לא מתחברת לטעם בכלל
 

אנוכי

משתמש מקצוען
את המתכון הזה ראיתי כאן פעם כבר,
אבל אני מכינה עליו פיצות כאלו קטנות ולא משורטטות,
מרסקת עגבניה + רסק עגבניות+ שום + שמן
מורחת על הפוקאצ'ות שאת צורתם אני מותחת בידים משומנות
ואחרי שיוצא מהתנור אני שמה גב"צ מגורדת (או חתיכות מגב"צ פרוסה)
 

חנה ש.

צלמת אוֹמָנית
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
אפשר תחליף לרוזמרין?
לא מתחברת לטעם בכלל
אפשר לשים מה שרוצים, זה כל הכיף.
קוביות גמבה חתוכות דק, קישואים חתוכים דק דק לרוחב,
פטריות/זיתים שחורים ירוקים/חצילים/עגבניות שרי/בצל מטוגן.
(אם אופים או מטגנים קלות - גמבה קישואים בטטות אפשר לשים
חתיכות עבות יותר - מקלונים)
סוגי גבינות/גבינ"צ/בולגרית/תלולית של גבינת שמנת
פפריקה חריפה/זעתר/שום גבישי/רוטב פסטו.
אפשר לעשות חצי/חצי.
אפשר לעשות פוקצ'ה ענקית ולחלק כמו פיצה אחרי האפייה.
(תימין לא ניסתי - בד"כ מתאים לתפו"א בטטות, האמת שראיתי פוקצ'ה
עם פרוסות דקות של תפו"א שזה פחמימה על פחמימה, אז אולי ילך גם עם תימין)
(כדאי שהפרוסות יהיו מבושלות כמעט עד הסוף לפני)
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה