חלבי מה הסוד להקצפת שמנת מתוקה?

Tuch

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני רוצה קצף יציב.
מה עושים?
לא אוהבת ריץ פרווה.
אשמח לטיפים מכל המומחיות שכאן.
תודה!!
 

צפורה. ב.

משתמש מקצוען
יוצרי ai
להקציף את השמנת כשהיא קרה מאד
ולהוסיף פודינג וניל אחרי שמתחיל להתנפח...
 

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
אתמול הקצפתי ויצא טוב:)
שמתי את השמנת (32%) בהקפאה לרבע שעה
ואז הוצאתי וישר הקצפתי
הוספתי שתי כפות אינסטנט וניל
הקצפתי על מהירות גבוהה עד מקסימלית
 

Tuch

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
להקציף את השמנת כשהיא קרה מאד
ולהוסיף פודינג וניל אחרי שמתחיל להתנפח...
אתמול הקצפתי ויצא טוב:)
שמתי את השמנת (32%) בהקפאה לרבע שעה
ואז הוצאתי וישר הקצפתי
הוספתי שתי כפות אינסטנט וניל
הקצפתי על מהירות גבוהה עד מקסימלית
וזה נשאר יציב גם אחר כך?
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
שמנת מתוקה לא אמורה להתיצב כמו ריצ'.
כשאת רואה פרחי קצפת על עוגות ויטרינה, הם עשויים בד"כ מקרם חמאה.
 

Tuch

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
שמנת מתוקה לא אמורה להתיצב כמו ריצ'.
כשאת רואה פרחי קצפת על עוגות ויטרינה, הם עשויים בד"כ מקרם חמאה.
מה זה קרם חמאה?
מייד אחרי ההקצפה זילפתי את זה
בינתיים הזילוף נשאר בצורתו
(זה עוגת מספרים, הרבה פרחים קטנים)
איך ידעת?;)
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מה זה קרם חמאה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה