על פניו זה נראה שעיתון משבצת הכי נקרא
היתרון שלו שהוא מפורסם גם מסביב לחיפה כמו רכסים קרית אתא ועודמשבצת מגיע ליותר תיבות דואר מהמקומון.
לדעתי משבצת.
מה הציבור החסידי לא קורא ששאר שכבות הציבור דאנ"ש כן קוראים?מקומון שנקרא אצל הציבור החסידי
גם אני חשבתי ככה בהתחלה, עד שהתוודעתי שמוציא העתון, הוא יהודי חרדי ליטאי, עדין נפש, לאחר ההכרות עמו לא הייתי רוצה להמשיך לקרוא לעיתון שלו, פחות חרדי!!!!!חדשותי הוא גם פחות חרדי לא רק פחות שכונתי, ולכן אני מאמין שבציבור החסידי הוא בכלל פחות תופס!
נכון, אבל כאחד שפרסם בזה, הבנתי עד כמה זה גרוע שאתה משקיע מאות שקלים בפרסומת, ומגלה את עצמך שאתה רק חלק קטן מתוך עשרות פרסומות של כלל הקופות חולים בחיפה.משבצת מגיע ליותר תיבות דואר מהמקומון.
לדעתי משבצת.
הייתי מפרידה בין המו"ל לבין העיתון עצמו...גם אני חשבתי ככה בהתחלה, עד שהתוודעתי שמוציא העתון, הוא יהודי חרדי ליטאי, עדין נפש, לאחר ההכרות עמו לא הייתי רוצה להמשיך לקרוא לעיתון שלו, פחות חרדי!!!!!
אף אחד לא דיבר על המו"ל,גם אני חשבתי ככה בהתחלה, עד שהתוודעתי שמוציא העתון, הוא יהודי חרדי ליטאי, עדין נפש, לאחר ההכרות עמו לא הייתי רוצה להמשיך לקרוא לעיתון שלו, פחות חרדי!!!!!
אף אחד לא דיבר על המו"ל,
מדובר על אופי הפרסומות וקהל היעד שלהם.
אגדיר את זה כך, עפ"י מה שהבנתי מבעל העיתון.גם בעיניי העיתון פחות חרדי בהשוואה למשבצת והמקומון, יותר נוטה לדתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: