דרוש מידע מה ההיגיון שמקזזים אבטלה מעצמאי?!

sara s1

משתמש מקצוען
פוטרתי לפני חודש מעבודתי כשכירה.
חוץ מזה, מהצד אני מקבלת עבודות מלקוחות כפרילנסרית.
נניח שהאבטלה היא7000 , כל לקוח שאני עושה לו עבודות יורד לי מהאבטלה.
כלומר, אם הכנסתי באותו חודש 4000 מלקוחות, אני אקבל אבטלה רק 3000. במילים אחרות ביטוח לאומי אומר לי לעבוד ללא שכר. כל לקוח שאני מקבלת ממנו תשלום אותו תשלום נלקח ממני ואני מקוזזת מהאבטלה. מה ההגיון?!

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
ההיגיון אמנם לא כל כך הגיוני, אבל לכאורה הגישה שלהם: אנחנו משלמים לך כדי שתוכלי לחיות בין עבודה לעבודה, אם את מצליחה להכניס כסף בעצמך אין סיבה שנביא לך כסף.

sara s1

משתמש מקצוען
ההיגיון אמנם לא כל כך הגיוני, אבל לכאורה הגישה שלהם: אנחנו משלמים לך כדי שתוכלי לחיות בין עבודה לעבודה, אם את מצליחה להכניס כסף בעצמך אין סיבה שנביא לך כסף.
שבוע טוב וחודש טוב.

כנראה לא הסברתי את השאלה מספיק טוב.
המצב הנתון שלי כרגע: מובטלת.
הביטוח לאומי אומר לי דבר כזה כפשוטו ומשמעו: כל לקוח שאת לוקחת, הכסף שישלם לך יורד מהכסף שמגיע לך מאיתנו -
כלומר, כל לקוח שאני לוקחת אני יודעת מראש שהעבודה שאני מבצעת עבורו היא ללא תשלום!
האם הרשויות מצפות ממני לעבוד בחינם?

ואם קצת ארחיב את התמיהה, נניח שהייתי מקבלת אבטלה מלאה על היותי כשכירה ללא קשר להיותי עצמאית, הייתי ממשיכה לקבל לקוחות ולשלם עבורם מיסים, במקום זאת מה שהולך ככל הנראה לקרות זה שבתקופה הזאת אקח חופש לגמרי לא אקבל לקוחות (כי זה בחינם כאמור) ואקבל את כל האבטלה וגם המדינה לא תרוויח את המיסים מכך. חלם.

נערך לאחרונה ב:

ככר השוק

משתמש מקצוען
עד כמה שזכור, החישוב הוא שנתי ולא חודשי. כלומר, כל הלקוחות שתקבלי השנה לחלק ל12, ואת החלק הזה מורידים מהאבטלה החודשית.

סטודיו שלוש נקודות

מעוד עסק למותג מנצח
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
UX UI
יוצרי ai
מניסיון אפשרי להביא אישור מרואה חשבון שבחודשי האבטלה לא עבדת כעצמאית
ואם את כן עובדת בחודשים האלו תנסי לדחות את התשלומים של הלקוחות לאחרי האבטלה
גם ככה ימי האבטלה מוגבלים,...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  42  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה