אני מעתיק כל כרטיס של מצלמה למחשב וחוץ מזה מעלה הכל לדרייבלשימוש ביתי.
היה לי כונן חיצוני ויום אחד, בלי סיבה נראית לעין, אי אפשר להשתמש בו.
אז הלכו התמונות, בצער רב.
(טכנאי מחשב אמר שלפתוח אותו יעלה לי במעבדה 1000 ש"ח)
איך אתם מגבים תמונות והסרטות?
לשימוש ביתי.
הכונן החיצוני לא עבד פתאום ביום אחדובאמת, יום אחד הכל הלך...
בני כמה היו הכוננים?
אמר לי פעם מישהו שכונן מחזיק 10 שנים. ואם כן צריך לגבות לכונן אחר לפחות פעם ב10 שנים
גם הכונן שלי היה בן שנים ספורות.כמה שנים ,לא עשר . אולי 3 , 4 שנים
הבעיה בדרייב שזה תופס מקום בג'ימייל, וחוץ מזה, כל קצת זמן אני רואה פה בפרוג שיש אנשים שנחסם להם הג'ימייל, ואז גם התמונות בדרייב הולכות לפח.אני מעתיק כל כרטיס של מצלמה למחשב וחוץ מזה מעלה הכל לדרייב
אני משלם לגוגל כל חודש כסףהבעיה בדרייב שזה תופס מקום בג'ימייל, וחוץ מזה, כל קצת זמן אני רואה פה בפרוג שיש אנשים שנחסם להם הג'ימייל, ואז גם התמונות בדרייב הולכות לפח.
וואו... זה פשוט חוצפה ולא מקצועי! ומכעיס!! וגזל. והייתי הולך איתם לדין תורה.קרה גם לי
ממש מצער...
הכונן החיצוני לא עבד פתאום ביום אחד
הבאנו למעבדה לבדוק והם אמרו שאין מה לעשות וגם זרקו לנו את זה בלי לשאול.. כך שלא יכולתי אפילו לנסות לבדוק בעוד מקום ....
לשימוש ביתי.
(טכנאי מחשב אמר שלפתוח אותו יעלה לי במעבדה 1000 ש"ח)
איך אתם מגבים תמונות והסרטות?
מה שאני תמיד אומר ללקוחות שלי הוא להשתמש בשיטת 3.2.1.גם אני מצטרפת לשאלה...
לפני כמה שנים גם לנו זה קרה...
היו שם מלא תמונות וסרטונים משפחתיים..
מלא דיסקים שהימרנו ל MP3 ושמרנו...
מלא קבצים למיניהם וכו'...
ובאמת, יום אחד הכל הלך...
כוננים מסויימים בסביבה סטרילית או מאוד שמורה ובשימוש מסויים יכולים להגיע ולעבור את ה10 שנים. אבל זה עדיין לא מבטיח כלום.בני כמה היו הכוננים?
אמר לי פעם מישהו שכונן מחזיק 10 שנים. ואם כן צריך לגבות לכונן אחר לפחות פעם ב10 שנים
כמה שנים ,לא עשר . אולי 3 , 4 שנים
לא סתם החברות לא מבטיחות כלום. גם האחריות היא בד"כ עד 5 שנים לכוננים רגילים. וגם אז אין אחריות על החומר ששומרים.גם הכונן שלי היה בן שנים ספורות.
למעט בהפרת זכויות יוצרים - הם חוסמים לכם את כל החשבון - שימו לב.וגם ברגע שתשלמי להם כסף הם לא יחסמו בחיים
זה מה שעשיתי אחרי שזה קרה...מה שאני תמיד אומר ללקוחות שלי הוא להשתמש בשיטת 3.2.1.
3 העתקים ב2 מקומות שונים ו1 אופליין.
ואם אחד מהעתקים עושה בעיות, מחליפים אותו עם חדש כך שהסיכוי נמוך ממש ש3 עותקים יפגעו ביחד.
האם כוונתך 2 באתרים ברשת ואחד בכונן שלא מחובר לרשת?3 העתקים ב2 מקומות שונים ו1 אופליין.
אני פחות בעד לשים ברשת, כי אני אוהב להיות ה"ענן" של עצמי. וגם ללקוחות שמעדיפים, אז אתר אחד. ועוד 2 העתקים חוץ מזה.האם כוונתך 2 באתרים ברשת ואחד בכונן שלא מחובר לרשת?
אם לחומר בדרייב יש שותפי עריכה ששותפו על ידי. כשהמייל חלילה ייחסם, הם גם לא יוכלו לגשת לחומר?למעט בהפרת זכויות יוצרים - הם חוסמים לכם את כל החשבון - שימו לב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: