אין לה שום ענין במכשיר יקר ולא שווה רק בשביל החותמת. סינון ברמת הסים זה מצוין.ברמת הספק יש את הסים של נטפרי&019 שהוא ספק כשר ומסונן יותר טוב מבחינת כשרות מהמסלול הירוק של סלקום
זה נכנס לכל מכשיר מסונן ושאינו מסונן
ברמת הספק יש את הסים של נטפרי&019 שהוא ספק כשר ומסונן יותר טוב מבחינת כשרות מהמסלול הירוק של סלקום
זה נכנס לכל מכשיר מסונן ושאינו מסונן
א"כ המכשיר לא יהיה כשר
נ"ב מכשיר מושגח אינו שווה את השקר שבכאילו שהוא מוגן לוקח "פחות מדקה" לפרוץ אותו ולא צריך להיות מקצוען בשביל זה
אני אכן לא בטוח שבנטפרי תקבלו פיסבוק.לנטפרי אין פייסבוק ואולי גם לא וואצאפ
באתר של 019 לוחצים על חבילות נוספות ונפתחת האפשרות לבחור נטפריאין לה שום ענין במכשיר יקר ולא שווה רק בשביל החותמת. סינון ברמת הסים זה מצוין.
איפה קונים?
לכאורה אמור לעובד בסמאטפון של נטפרי דרך דפדפן?!
מושגח הוא מתכווין נראה לי לחסימה שנקראת "מושגח" ולא להדרן...המושגח הזה פתוח לגמרי???
דווקא החסימה של הדרן למיטב ידיעתי מצויינת.
אתה טועה ובגדול !מכשיר מושגח הוא מכשיר שהורידו לו את האפליקציות הבעיתיות ובנוסף הורידו ממנו את החנות של גוגל (בכדי שלא יוכלו להוריד מחהנות שוב את האפליקציות הבעיתיות והכניסו חנות שלהם שאין בו אפליקציות בעיתיות
אבל הבעיה היא שאם יש לך על המכשיר איימיל או ואטסאפ אני יכול לשלוח לך כל אפליקציה שאני רוצה ותוכל להתקין אותה בלי שום בעיה ושוב אין לך שום חסימה כי אם שלחתי לך אפליקציית דפדפן ואת מתקין אותה אין לך "שום סינון" על הדפדפן
ואם שלחתי לך את החנות אפליקציות של גוגל והתקנת אותו יש לך גישה לכל אפליקציה שבעולם ואיפה הוא מושגח?
יכול להיות שמישהוא אחר טועה כאן ובענק???אתה טועה ובגדול !
אצל הדרן אין שום סיכוי לדפדפן פרוץ ,להיפך הם לא נותנים לכל אחד דפדפן ..
ואין כזה דבר להתקין גוגל פליי על המכשיר ,יש אך ורק את החנות אפלקציות שהם אישרו .
מכשיר מושגח הוא מכשיר שהורידו לו את האפליקציות הבעיתיות ובנוסף הורידו ממנו את החנות של גוגל (בכדי שלא יוכלו להוריד מחהנות שוב את האפליקציות הבעיתיות והכניסו חנות שלהם שאין בו אפליקציות בעיתיות
אבל הבעיה היא שאם יש לך על המכשיר איימיל או ואטסאפ אני יכול לשלוח לך כל אפליקציה שאני רוצה ותוכל להתקין אותה בלי שום בעיה ושוב אין לך שום חסימה כי אם שלחתי לך אפליקציית דפדפן ואת מתקין אותה אין לך "שום סינון" על הדפדפן
ואם שלחתי לך את החנות אפליקציות של גוגל והתקנת אותו יש לך גישה לכל אפליקציה שבעולם ואיפה הוא מושגח?
כמו שהבהרתי כאן:יכול להיות שמישהוא אחר טועה כאן ובענק???
מושגח זה לא מכשיר של הדרן!!!
של הדרן כתוב שמור! לא מושגח
ואני מדבר על מושגח לאורך כל הדרך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: