קניתי לפני כמה חודשים.
ומה עוד?...
- טיפה מגושם חיצונית עניין של טעם וריח
- הלחצנים קצת איטיים אודה להסבר מה לשפר
- אפשרות להכניס כרטיס SD שמקליט אוטומטית את כל השיחות (ניתן לשמוע את ההקלטות רק על המחשב) למה אתה חושב ככה
- לוח שנה ותזכורות מעצבן אודה להסבר
- אני עדיין לא מצאתי אפשרות לשיחה בלתי מזוהה מה הכוונה
- חיפוש לפי מספר חלקי (הקשת כמה ספרות מתוך המספר השלם, יעלה את כל האופציות האפשריות...)
אולי תתיחס אתה לנאמרתודה על המחמאות בכדי לשפר הערתי על התובנות ואשמח לקבל עלי'הם תגובות (ניתן לשלוח על זה מייל אלי 3106707@ בגימייל)
אולי תתיחס אתה לנאמר
האם ניתן לשמוע הקלטות שלא על המחשב
האם יש אפשרות לשיחה לא מזוהה
האם הלחצנים לא איטיים
האם הלוח שנה והתזכורות ידידותיים
האם יש שעון מעורר שניתן לכוון באילו ימים יצלצל ולכוון כמה שעונים מעוררים
כמה רינגטונים יש , האם ניתן לכוון למספרים מסוימים רינגטון מיוחד?
בס"ה אני חושב שהוא המכשיר המוצלח שקיים כיום בשוק של הכשרים.תודה על המחמאות בכדי לשפר הערתי על התובנות ואשמח לקבל עלי'הם תגובות (ניתן לשלוח על זה מייל אלי 3106707@ בגימייל)
הוא עם קליטה משופרת - G3.5מה עם קליטה? טובה? (לי יש מכשיר אחר שלא משנה באיזה חברה אני נמצאת, הקליטה שלו מזעזעת, מתנתק באמצע שיחות וכשיש רוח אפילו דרך החלון אין לי קליטה!)
האם יש בו תקלות? (לא בא לי לקנות מכשיר ולהיות עמו כל הזמן בתיקונים כמו המכשיר הקודם שלי...)
אולי תתיחס אתה לנאמר
האם ניתן לשמוע הקלטות שלא על המחשב מניסיון שלי ניתן
האם יש אפשרות לשיחה לא מזוהה מבחינת המכשיר כן אולי זה בעיית רשת
האם הלחצנים לא איטיים זה משהו לא מוגדר ולכן בקשתי הסבר
האם הלוח שנה והתזכורות ידידותיים זה עניין של טעם אני מנסה לבדוק האם ניתן להסתיר את הדף היומי
האם יש שעון מעורר שניתן לכוון באילו ימים יצלצל ולכוון כמה שעונים מעוררים חיובי
כמה רינגטונים יש , האם ניתן לכוון למספרים מסוימים רינגטון מיוחד? מעל 30 וניתן להגדיר לפי מספרים
3. עד שעולה לך האות המבוקשת (אני יקיש 4 אותיות קדימה ובינתיים יעלה האות הראשונה - בספר טלפונים...). עושה רושם שהספר טלפונים שלך עמוס תגבה ותשחזר
4. מאוד מעצבן התזכורות. מהרבה סיבות, ואין לי כוח לפרטם... אבל אחרי פעם אחת שעמלתי קשות להכניס תזכורת - התייאשתי. אודה אם תוכל כן לעדכן אותי במייל בכדי שנוכל לבדוק לשפר תודה
אולי לכלוך או דבקחסום איך ? בהגדרות או פיזית ?
כי אין לי מגן...
אגב חוץ מזה אני ממש מרוצה - אבל זה - חיסרון רציני....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: