יש לזה תשואה בסביבות ה10 %
האם אתם בטוחים שאתם יכולים לעמוד בהוצאה כזו?יש לזה תשואה בסביבות ה10 %
על מה הסערה ? סה"כ מנסה למצוא הכנסה נוספת ולאזן הוצאות..האם אתם בטוחים שאתם יכולים לעמוד בהוצאה כזו?
אם כן זה משתלם
עזרה - זוג צעיר שמכניסים 15000 אלף ולא מצליחים לשלם שכירות מה עושים?
מה אתם אומרים על מסילה ויש גם פעמוניםwww.prog.co.il
א. זו"צ שלא מצליח לשלם שכירות לא אמור להוציא כזו השקעהעל מה הסערה ? סה"כ מנסה למצוא הכנסה נוספת ולאזן הוצאות..
אני ישמחלמי שיש שטח משמעותי וסכום כסף ראשוני לשים, מדובר בהשקעה טובה בהחלט עם חוזה מחברת החשמל.
למי שמעוניין אוכל להמליץ באופן פרטי על מתקין מעולה משלנו.
למה לא אפשר לעשותלא נראה לי שאפשר בבנין שיתופי
לפ מה שהבנתי זה לא חוקי לחברת החשמל...למה לא אפשר לעשות
הסכמים
עם הדיירים
לחכור את שטח הגג לכמה שנים
בתמורה לחשמל בחינם כל שאר הימים
והשנים......
זה חוקי אבל מה שמרוויחם מזה זה רק 48 אגו לקילוואט מוצב טבלה שאם תשקיע 250000 אלש"ח תקבל בערך 5000 שח ל25 שנה שזה רווח מאוד גדול אבל תצטרך להסתדר מול בעלי הגג שיתנו לך אותו כי חוץ מהרווח הזה אין עוד רוחלפ מה שהבנתי זה לא חוקי לחברת החשמל...
אפשר ברוב של שליש מהדייריםלא נראה לי שאפשר בבנין שיתופי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: