נכתב ע"י דאבל אימפקט;992347:בעיניי מצוין! זה לא דומה לקודם ?
נכתב ע"י שפרה גפן;992342:שלום לכולם,
אשמח לקבל חוות דעת על הלוגו המצורף.
אני צריכה לשלוח ללקוח אשמח לתגובות מהירות.
תודה,
שפרה
נכתב ע"י eliezer;992386:הערות:
הפונט העברי לא מתאים ללועזי.
(יש לבדוק אם בכלל שניהם מתאימים, וזה אי אפשר לי לדעת בלי להכיר את הכפר הזה והנעשה בו.)
ב. כדאי לחשוב אם הצבעים מתאימים.
נכתב ע"י דוריה;992375:עושה רושם מקצועי, השילוב של רעיון האוהלים עם הילדים מובן בהחלט בלי פירוש רש"י
לגבי הקו השחור מתחת- לדעתי קצת גורע, אני הייתי מוותרת
נכתב ע"י שפרה גפן;992403:אתה מתכוון שהם לא מאותה משפחה או שזה לא נראה טוב ביחד, אשמח להסבר
נכתב ע"י eliezer;992429:האנגלי נראה אגב, מתאים מאד לפונט ג'וקר של פונטביט.
נכתב ע"י yosil;992413:חלילה!! לוותר על הקו השחור?! היו לא תהיה! סתם, אבל ברצינות, אני חושב שזה רק יגרע, זה מציין, אולי לשנות צבע, משחור למשהו כהה אחר, לא יותר מזה.
ובקשר למה שאליעזר אמר, בגלל שהם לא מאותה משפחה הם לא מתאימים זה לזה, אבל ת'אמת שזה לא מחייב, כי ישנם פונטים שהם לא משפחה אבל יותר מתחברים זה עם זה.
נכתב ע"י eliezer;992618:לא משנה אם הם משפחה בשם הפונט, משנה ההתאמה הסגנונית, למשל לא ילך פונט קומיקס עברי עם פונט הלווטיקה לועזי, לשם דוגמת מופרזת.
גם כדאי שיהיה התאמה במשקל, כאן למשל נראה שהלועזי בבולד והעברי בשחור.
נכתב ע"י yosil;992413:חלילה!! לוותר על הקו השחור?! היו לא תהיה! סתם, אבל ברצינות, אני חושב שזה רק יגרע, זה מציין, אולי לשנות צבע, משחור למשהו כהה אחר, לא יותר מזה.
לאיזה צבע כהה אחר היית משנה?
למה לשנות משחור מדי כהה בעין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: