אטופיק לא נראה כמו יובש.תבדקו אם זה 'אטופיק דרמטיטיס' כי אם כן זה טיפול אחר לגמרי מיובש.
כןשמתייבש העור ומתקלף? או משהו אחר?
זהו חשבתי על האמול באמבטיההיה את זה לאחד התינוקות אצלנו
מה שעזר זה להחליף אבקת כביסה לכזו שמתאימה לעור התינוק
חוץ מזה - התחלנו להשתמש באמול באמבטיה
מה ההבדל בין בלנאום לאמול?לרחוץ עם בלינאום.
קונים בבית מרקחת
אמרו לי שמן זית ואח"כ מסרק אבל אני פוחדת לעשות עם מסרק הראש שםאת יודעת-רךאני מרחתי וזלין. כמה שזה נשמע דוחה - לילה אחד.
אח"כ סרוק עדין מאוד מאוד במסרק צפוף במיוחד.
וזהו. היו היה יובש.
האמת שיש לו האטופיק אבל בפנים, ניראה לך שזה קשור גם לקרקפת ששם יש רק יובש ולאאדמימותתבדקו אם זה 'אטופיק דרמטיטיס' כי אם כן זה טיפול אחר לגמרי מיובש.
כך עשיתי לא עזר רשמתי את הסיבה בהודעות הקודמותשמן זית!!!
הכי טבעי...
שמן תינוקות - עשוי מכל מיני חומרים. יש חברות שזה ממש שורף לתינוק.....
אני שמה שמן זית לפני מקלחת, הילד מסתובב עם זה כרבע שעה על הראש ואז אני מסרקת עם מסרק סמיך עדין נגד כיוון צמיחת השיער. הכככל יורד!
אח"כ הסיפור הוא לשפשף ולנקות את הראש שלו מהשמן זית.....
חוץ מזה שזה ממש מגעיל הריחכך עשיתי לא עזר רשמתי את הסיבה בהודעות הקודמות
היה לנו את זה, אף אחת מהצעות לא עזרה...אמרו לי שמן זית ואח"כ מסרק אבל אני פוחדת לעשות עם מסרק הראש שםאת יודעת-רך
אפילו עשיתי קשה להוריד וזה חוזר ישר וגם היובש לא מתבטל
לצבע צהוב? לא אדום? כי יש לו אטופיק בפניםאטופיק לא נראה כמו יובש.
הוא נראה יותר כמו גלד של פצע, נוטה לצבע צהוב.
טוב לשמוע שזה בעז"ה בקרוב יעבור אך זה ניראה לי מפריע לוהיה לנו את זה, אף אחת מהצעות לא עזרה...
טיפלנו רק בחלק הוויזואלי...
אחרי חודש זה עבר.
ב״ה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: