עד כמה שידוע לי זה מעמ אבל בלשון 'העם' קוראים לזה מכס כי זה נעצר בגבולותמעמ או מכס?
לפעמים לא תופסיםכל מי שמזמין נברשות בכמה מאות שקלים, בהכרח משלם מכס?
כןואם אני מזמינה המון, הם מצטרפים אחד לשני?
וכן לראות אם אתם מזמינים עם אופציה של נורות שיהיה סוג נורה הנמכרת גם בארץ הברגה תואמת E27 או E14 וכן G9 או G4לא לעבור את ה75 דולר בכל הזמנה- אחרת תחוייבו במעמ
מתח 220-230V ולא 110
חבר שלי הזמין את כל התאורה מעלי אקספרס.....כעבור שנתיים שאלתי אותו אם הוא מרוצה?יזמין עוד פעם?ואם יש למישהו טיפים איך לבדוק שהתאורה איכותית - אודה מאד
בעבר הזמנתי חפץ יקר מאד וביקשתי מהמוכר לציין על החבילה שזה עלה פחות מ50$תודה!
מעמ או מכס?
כל מי שמזמין נברשות בכמה מאות שקלים, בהכרח משלם מכס?
ואם אני מזמינה המון, הם מצטרפים אחד לשני?
לכתוב למוכר שיכתוב סכום נמוך מ75 דולר
לקחת בחשבון שהוואט שם פחות מהוואט בארץ בכל אופן מכמה שאני הזמנתיוואט
אשמח לקישוריםלי יש מניסיון אם רוצים
עבר מכס
בקשתי מהמוכר שירשום סכום פחות מ75$
בדרך כלל עובד אבל יש סיכון....
חשוב לי מאד בית מוארלדעתי ומנסיון
אם מחפשים עוצמה לא מומלץ להזמין משם, אלא לגשת לחנות תאורה ולראות בעיינים.
אם רוצים משהו לקישוט בהחלט יש מה למצוא שם
בהצלחה
מה זה לומן לוקס ו-CRI?ככל שהמוכר נותן יותר נתונים, סיכוי יותר גדול שהסחורה לא זבל
תבדקי לומן, לוקס, קלווין וCRI
איך אני בודקת מה העלות של השנאי מתוך המנורה?חבר שלי הזמין את כל התאורה מעלי אקספרס.....כעבור שנתיים שאלתי אותו אם הוא מרוצה?יזמין עוד פעם?
הוא אמר לי שמהנסיון שלו חלק היו טובים וחלק התקלקלו מהר....מה שהוא יבדוק להבא זה את השנאי....במנורות לד בדרך כלל זה מה שמתקלקל[לא בהכרח]ולכן הוא בודק מה העלות של השנאי.....אם זה שקלים הוא יזמין את המנורה...מקסימום וכו אבל עם זה עשרות שקלים אז לא........[כמובן תלוי ביחס למחיר המנורה]
מה זה לומן לוקס ו-CRI?
רק את קלווין אני מכירה מעולם המצלמות המקצועיות
יש מצב לקישורים ספציפיים?תזמינו ממוכרים שיש להם ניקוד גבוה
ואם זה משהו ממש יקר הייתי מחפשת מוצר עם חוות דעת לקוחות ברמה גבוהה עם עדיפות לחוות דעת עם תמונות
תמיד אפשר לבקש מהמוכר לרשום על החבילה 75 דולר.... הם בדרך כלל זורמים ומבינים כבר את העניין.
הזמנתי מלא תאורה בעלי אקספרס מרוצה מ90 אחוז מהדברים עובדים לי כבר 3 שנים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: