דרוש מידע מה אוכלים בלילה?

החיים מצחיקים :)

משתמש מקצוען
אז גם היום חזרתי הביתה מאוחר אחרי יום עמוס ומתיש
הבו רעיונות לארוחות ליליות שלא דורשות הכנה מסובכת משהו של טיק טאק
אבל שיהיה משביע כי מי שהולך לישון רעב קם רעב והמשקל לא מאשר להתפרע בעוגות של הבוקר ;)

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
והמשקל לא מאשר להתפרע בעוגות של הבוקר
המשקל בוודאות לא מאשר לאכול בעיה כזו.
ולגבי המשפט מי שהולך לישון רעב קם רעב
מניסיון כשעשיתי דיאטת צום לסירוגין והייתי מסיים לאכול בשמונה בערב הייתי קם בבוקר ובקושי מצליח לחשוב על אוכל. ועכשיו שאני אוכל בשעות מאוחרות אני קם רעב מאוד.

יראת גאולה

משתמש מקצוען
לשתות כמה כוסות מים, לפעמים זה מספיק.
והרבה יותר בריא לאכול 'פת שחרית' (למה עוגה? אפשר משהו בריא), מאשר לאכול מאוחר בלילה. (לא שאני נוהגת כך.. לצערי)

אפרים יעקובזון

משתמש סופר מקצוען
אז גם היום חזרתי הביתה מאוחר אחרי יום עמוס ומתיש
אבל שיהיה משביע כי מי שהולך לישון רעב קם רעב והמשקל לא מאשר להתפרע בעוגות של הבוקר ;)
בספר של אסחייק הוא כותב שאסור לישון עד שעתיים אחרי האוכל:unsure::unsure:

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
מניסיון כשעשיתי דיאטת צום לסירוגין והייתי מסיים לאכול בשמונה בערב הייתי קם בבוקר ובקושי מצליח לחשוב על אוכל. ועכשיו שאני אוכל בשעות מאוחרות אני קם רעב מאוד.
כמה שזה נכון! תמיד טענתי את זה בתוקף.. אך חשבתי שרק אני מרגיש כך כי הסביבה לא קבלה את התובנה הזו, כנראה הגופים שונים.
מנסיון- חביתה/ביצה וסלט (בתור ציפור לילה שתמיד רעבה מחצות...)
גם בריא וגם משביע
בריא? השאלה למי ועד כמה. טיגון לא בריא לאף אחד.
חלמון ביצה לבעלי כולסטרול גם לצעירים שביננו (כמוני..) לא טוב בכלל רק את החלבון בלבד!!
סלט עשיר: מלפפון, עגבניה, גמבה, כרוב קצוץ, גזר דק דק, בצל, שמן זית מלח ופלפל. פשוט עונג צרוף ולא תאמיני כמה תשבעי.... או לחילופין פירות העונה גם טרי גם בריא!
בתאבון ובקרוב אצלי!!

החיים מצחיקים :)

משתמש מקצוען
המשקל בוודאות לא מאשר לאכול בעיה כזו.
כנראה זה באמת תלוי גוף .....

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה