מאפים מהלישה ועד לאפיה(!!!)

מחשב מתועד

משתמש רשום
שמעתי מחבר שיש מכשיר חשמלי שמכניסים לתוכו קמח, סוכר, שמרים ומים וכו' וכו'
והמכשיר לש את הבצק ואופה אותה
ממש עושה הכול...
הייתי רוצה לקבל לפני שאני קונה המלצות וביקורת על המכשיר
האם אתם נהנים ממנו וכמה הוא עולה וכו' וכו'

תילתן

משתמש סופר מקצוען
שמעתי מחבר שיש מכשיר חשמלי שמכניסים לתוכו קמח, סוכר, שמרים ומים וכו' וכו'
והמכשיר לש את הבצק ואופה אותה
ממש עושה הכול...
הייתי רוצה לקבל לפני שאני קונה המלצות וביקורת על המכשיר
האם אתם נהנים ממנו וכמה הוא עולה וכו' וכו'
אופה לחם
עוד גאדג'ט

תילתן

משתמש סופר מקצוען
מה זאת אומרת?
צעצוע חביב
אנחנו התלהבנו כי אפשר להכניס את החומרים ולתכנן שבדיוק בשעה 7 בבוקר יהיה בבית ריח של מאפייה..
מהר מאוד הוא אוחסן ליד האופנתי כושר ומכשיר ההליכה..
מחיר פשוט כ - 300 ויש גם הרבה יותר יקרים ומשוכללים

יראת גאולה

משתמש מקצוען
אופה לחם.
נהננו ממנו למשך כשנתיים או שלוש, עד שהוא שבק חיים.
זה מתאים למי שאוהב / חשוב לו לאכול לחם ביתי. הלחם יוצא איכותי טעים ומוצלח יותר מאשר הכנת בצק ידנית / במיקסר.
אמנם ההתעסקות לא גדולה (מלכלך שני כלים, שגם אותם אפשר לחסוך אם משתמשים במשקל. והתבנית עצמה שלא חייבת ניקוי), תוך פחות מ5 דק' הכל מוכן, אבל עדיין זו התעסקות ולמי שזה לא חשוב - זה כנראה לא יקרה.
הלחם יוצא בצורה של התבנית, שזו צורה של כיכר גדולה (משתנה בין הדגמים השונים), וצריך לפרוס לפרוסות כמובן. זה יוצר הרבה פירורים, ופרוסות עבות או גדולות, זה לא תמיד נחמד למי שהתרגל לצרוך לחם פרוס.
אפשר גם להפעיל תוכנית של בצק, ואז להוציא את הבצק ולקלוע ממנו חלות או לחמניות ולאפות בתנור. הבצק יוצא ממש איכותי ככה. רק בשונה ממיקסר רגיל, לאופה לחם לוקח כ3 שעות להכין בצק... (זה חלק מהמעלה שלו, שהוא לש ומתפיח לסירוגין). אבל כמות הבצק היא כפי קיבולת המכשיר, כחצי קילו קמח או קצת יותר.

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
אפשר גם להפעיל תוכנית של בצק, ואז להוציא את הבצק ולקלוע ממנו חלות או לחמניות ולאפות בתנור. הבצק יוצא ממש איכותי ככה. רק בשונה ממיקסר רגיל, לאופה לחם לוקח כ3 שעות להכין בצק... (זה חלק מהמעלה שלו, שהוא לש ומתפיח לסירוגין). אבל כמות הבצק היא כפי קיבולת המכשיר, כחצי קילו קמח או קצת יותר.
לאופה לחם שלנו לוקח שעה וחצי בתכנית של הבצק.
אבל זה שהוא לא מתאים לקילו קמח הופך את זה להרבה פחות פרקטי. אני כן משתמשת בתכנית הזאת לבצק שמרים לעוגה- שאז אני בד"כ עושה חצי קילו.

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
גם לנו היה אופה לחם. (לפותח האשכול, זה מכשיר וותיק ומוכר כבר שנים, לא משהו חדש ומלהיב)
יוצא טעים אבל ממש לא נח פרוסות ענקיות וכמו שכתבו, קצת מתפורר.
ויוצא טוב גם מקמח מלא.

ניק 4339

משתמש פעיל
עוזר מאד למי שזקוק לו!
אחי אינו יכול לאכול לחם רגיל,והמכשיר ממש ממש עוזר לו!!!!!!
בנוגע לאחרים-תסתכל בהודעות שלפני...

מחשב מתועד

משתמש רשום
אני מברר על המכשיר מאותה סיבה
זה באמת עוזר?
כאילו, אני שואל מה עם טענות שהעלו פה?
זה מחפה עליהם?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה