במחיר הזה רק באליאקספסמעונינת לקנות מדחום ללא מגע
מי יודע איפה הכי זול?
לא משלמת יותר מ100 ש"ח
גם המדחומים הרגילים משחקים לא פחות.אני קניתי וזה נראה לי רק פסיכולוגי
לא מדויק בעליל......
תבדוק מול מי שבא מבחוץ או ממתחת לשמיכה מתוך שינהגם המדחומים הרגילים משחקים לא פחות.
בדקתי עם של משנת יוסף מול מדחום סטנדרטי. ולא מצאתי סטיה של למעלה מ0.3 (שזו טווח נורמלי לשינויים גם באותו מדחום)
קנינו ביש ב159 ש"ח, גם בזה אנחנו לא רואים בדיוק קשר למציאות (אחרי השוואות עם מדחום רגיל, הוא קבוע נותן או 36.7 או 35.9, זה גם אצלכם?) אבל אני רגוע, כי אני מאמין שאם מישהו יש 38 מעלות הוא לא ירשום 36, מקווה.ביש מוכרים מד חום איכותי ב159 ש"ח שזה מחיר הכי זול שראיתי למד חום מדוייק!
בעיני אם הסטייה מהמדחום הרגיל קבועה ולא משתנית כל הזמן זה בסדר ולוקחים את זה בחשבוןקנינו ביש ב159 ש"ח, גם בזה אנחנו לא רואים בדיוק קשר למציאות (אחרי השוואות עם מדחום רגיל, הוא קבוע נותן או 36.7 או 35.9, זה גם אצלכם?) אבל אני רגוע, כי אני מאמין שאם מישהו יש 38 מעלות הוא לא ירשום 36, מקווה.
מכיר מישהו שהגיע לסופר אחרי הליכה רגלית ארוכה מאוד, מיוזע ומתנשף, בפתח הסופר נמדד לו במצח מעל 38 מעלות.מי שיצא לו במדחום הזה מעל 38 שיעדכן
כי נראה שזה ממש לא מדויק
אף פעם לא ראיתי על הצג 38
תמיד באזור 36.4
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: