דרוש מידע מדרסים-מי יכול לעשות לי סדר?

חן פלוס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
אני בבירור על מדרסים מה הפרשי המחירים הללו?
יש ב300-3000 מה מומלץ? נווה? לוסיאן? אא אורטופדיה? או יש לכם להמליץ על מקום טוב? והאם נכון להשקיע כ"כ הרבה או שהזולים עושים את אותה עבודה?

צדי

משתמש פעיל
יש מאוד הרבה סוגים וחומרים שמהם עשויים מדרסים. וכן יש הרבה בעיות שמצריכות מדרסים וצריך למצוא את המדרס שמתאים בדיוק לצורך ולרגל שלך.
יכול להיות מדרס שמאוד טוב לאחד,ולשני ממש לא.
לכן צריך למצוא את המומחה הטוב שידע להתאים את המדרס לרגל ולצורך שלך בדיוק.
הייתי ממליצה לך על ב.ס.ד אורטופדיה שעובדים בירושלים ב”ב ואשדוד ויש להם מומחה טוב שעובד גם בבי’’ח והרבה לקוחות מרוצים. המס’:029916131.
וכן תחפשי. כבר אשכול בנידון

פורום

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני עשיתי אצל אלפא מדרסים בכיכר השבת וראיתי ישועות.

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
מנסיוני- יש אנשים שהזול מספק אותם ויש כאלו שלא.
אישית הייתי הכי מרוצה אצל אורטודוק (ליד הבורסה)- יקרים אבל מאוד מקצועיים
אבל גם א.א. אורטופדיה היו בסדר גמור.
אם יש לכם ביטוח משלים בקופ"ח תבדקו את הזכאות

to

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אני לא אוהבת ללכלך, אבל ממש חבל לי שעוד אנשים ידפקו כמוני.
לעולם, אבל לעולם אל תלכו אל מדרסים שמגיעים אליכם עד הבית, כהגדרתם.
לצערי, נדפקתי ממש עם מדרסי לוסיאן.
שילמתי 1800 שקל. המדרס לא נתן לי מענה בכלל!!!
ניסיתי ללכת איתם במשך כמה חודשים כהמלצתם, ההליכה כאבה, וכמה פעמים כמעט נקעתי את הרגל.
התקשרתי להתלונן, אמרו שיחזרו אלי, חיכיתי חודש ולא חזרו.
אחרי חודש התקשרתי שוב, ולאחר כשבועיים חזרו אלי.
המלצתם היחידה היתה שאבוא לאשדוד ביום מסוים - ביום זה יש אורתופד מומחה שמקבל פעם בחודשים בדיוק באשדוד! שימו לב, מכון מדרסים, אורתופד נמצא אצלם פעם בחודשיים בלבד!
ואולי הוא יוכל לעזור, כמובן בלי התחיבות.
מכיון שבאותו יום לא היתה לי אפשרות לבלות חצי יום בנסיעות, אני מוזמנת לחכות לפעם הבאה, קרי, בעוד חודשיים.
בינתים ביקרתי אצל רופא מהקופה, התברר שהנזק שהמדרסים גרמו היה בלתי הפיך. השלכתי את המדרסים לפח האשפה הביתי, ורצתי במהירות להזמין מדרסים במקום הקודם, הם אמנם יותר מסורבלים אבל ללא ספק יותר שווים.

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה