נכתב ע"י מאירי5;571690:שמעו לי, ותאמינו שיש לי ניסיון בזה, בחיים אבל בחיים אל תתנו למחשב לעשות חפש החלף לבד.
תמיד תמיד אבל תמיד זה גורם לצרות צרורות ופשלות איומות. תמיד תעשו חפש החלף ידני גם אם זה לוקח כפול זמן.
את צודקת שצריך שכל ישר, אבל בהחלפה אוטומטית, לעולם, אבל לעולם לא תדעי מה בדיוק קרה, וכבר קרה לעולמים פשלות גם בכגון דא.נכתב ע"י עפרה;571694:???
צריך להיות זהירים, זה נכון, אבל יש דברים שאינם יכולים לגרום לבעיות, ופשוט חבל לעבור אחד אחד כשיש טקסט ארוך.
רווחים כפולים למשל, או משולשים או מרובעים, יהפכו כולם לרווח אחד בהחלפה אוטומטית פעם, פעמיים ושלוש, ואין שום סיבה לעקוב אחריהם אחד אחד.
צריך לעבוד עם שכל ישר ולהחליט מה כדאי ומה לא.
באמת? גם בקובץ של 500 עמ'?נכתב ע"י gutman09;571806:בשביל זה יש לי שני פתרונות/טיפים:
או שאתה עושה עקוב אחרי השינויים' לפני ההחלפה (אחרי ההחלפה אתה יכול לבטל את זה) מה שנשאר לך לעשות זה לעבור על ההחלפות שבצעת בקלות, אחרי הכול זה יותר קל מהחלפה ידנית
בלעבור אחר כך , תמיד אפשר לפספס גם אם זה בצבע. כי בדרך כלל אין כבר סבלנות לדקדק ומעבירים את הדפים מהר.נכתב ע"י gutman09;571806:יש גם אפשרות של החלפת צבע הגופן ביחד עם החלפת הטקסט ולעבור על זהאחר כך כנ"ל
או שאתה עושה החלף את הבא ועובר אחד אחד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: