מים אחרונים
משתמש מקצוען
שלום לכולם.
מישהו יודע מה אני עושה אם המכשיר פקס כותב לי הודעה כשאני מנסה לשלוח פקס שהמאפיין הושבת???
מישהו יודע מה אני עושה אם המכשיר פקס כותב לי הודעה כשאני מנסה לשלוח פקס שהמאפיין הושבת???
תכתוב בדיוק את הודעת השגיאהשלום לכולם.
תנסה לעשות שחזור הגדרותהמאפיין הושבת!
מאפיין הפקס הושבת אנא פנה למנהל או לאדם שהגדיר את המכשיר.
אני המנהל או האדם שהגדיר ולא זכור לי שעשיתי משהו מיוחד...
עשיתי במשך יום שלם הוא שחזר וזה לא עזר...
לפני זה שלחת פקסים רגיל?
לדעתי שיחקת בהגדרות בסיס, אני ינסה לחפשבטח, במשך שנתיים+ הייתי משתמש בה מצוין שולח ומקבל פקסים לאחרונה בעקבות פסח הוא היה בחוץ הרבה זמן והיה לי זמן לשחק איתו לחצתי על הגדרות נסתרות (לחיצה על 3 פעמים על מקש חזור כשהוא לא קיים) אחרי הרבה זמן שחיברתי אותו זה מה שהוא סימן לי לא יודע אם אני עשיתי את זה או לא בכל מקרה אני מחפש מישהו שמבין בשפה של המכשיר שידע לסדר לי את זה???
זה לא משהו מסובך לדעתי למי שמבין בזה...
תשלח לי מצב הגדרות פקסה' יברך אותך.
אין!!!! בשום מקום !!!! חדש רק יד שניה וגם זה לא בטוח....משהו יודע איפה אפשר להשיג את המדפסת הזאת?
אוףףףאין!!!! בשום מקום !!!! חדש רק יד שניה וגם זה לא בטוח....
אני יעוף..אוףףף
אההאני יעוף..
לא חדש יד שניה, אלא כתבתי שאין חדש. רק יד שניה.
אין לי מושג אני לא מוכר יד 2אהה
יד שניה במצב טוב?
כמה עולה?
איך עושים את זה???תשלח לי מצב הגדרות פקס
הוא התכוון שתחפש יד שניה, כי הם כבר לא מיצרים את זה, ככה כמו כל דבר טוב שמיצרים נעלם אחרי שמגלים את זה...אהה
יד שניה במצב טוב?
כמה עולה?
איך עושים את זה???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: