הי,
יש לי פ המתכון שהעתקתי מפרוג,
לא זוכרת אפילו ממי ומאיפה,
זה המתכון:
2 כוסות פרות קפואים
כוס חלב סויה כדי שיהיה פרווה
3 כפות גלידה בעמי וניל תות וכד'
סוכר לפי הטעם
רוצה להכין עכשיו ואין לי גלידה
מה אוכל לשים במקום?
או שאפשר לדלג על הגלידה בכלל??
יש לי פ המתכון שהעתקתי מפרוג,
לא זוכרת אפילו ממי ומאיפה,
זה המתכון:
2 כוסות פרות קפואים
כוס חלב סויה כדי שיהיה פרווה
3 כפות גלידה בעמי וניל תות וכד'
סוכר לפי הטעם
רוצה להכין עכשיו ואין לי גלידה
מה אוכל לשים במקום?
או שאפשר לדלג על הגלידה בכלל??