תודהיש לטפאל מגהץ מצוין ב600 ש"ח
תודה.יכול ליהיות שהוא מצוין אבל יש לו חיסרון משמעותי- אין לו מיכל נלף- זה מאוד מכביד בדימוש שתו"כ גיהוץ נגמרים המיים וצריכים לחכות כמה דקות עד שהמגהץ מתקרר כדי למא אותו מחדש..
במגהץ עם מיכל נשלף אפשר מיד למלא מים ולהמשיך לגהץ.
כן.המגהץ שדיברת עליו, ב 600 שח הוא עם מיכל נשלף?
היה לי אותו 8 שנים ועבד מצוין עד שהלך לעולמו.
תודה.בתור זוג צעיר הסתדרתי מצוין עם הדגם שהעלית, אבל בהמשך זה ממש מגביל.
יש גם פרמטרים של עוצמת קיטור, ועוד...
תולי מה הצרכים שלך....
אם כבר קיטור ואם כבר טפאל שווה לשלם 800 ש"ח ולקנות את הדגם עם המיכל הנשלף, לא זוכרת את שמו, שחוץ מהמיכל הנשלף הוא גם הרבה יותר חזק מכל הבחינות.
לי, המיכל מחזיק לכ40-60 דקות של גיהוץ.הזמן שלי, שניהיה יותר צפוף, לחכות עד שמתקרר..... לפתוח.... למלא.... לחכות שיתחמם....
ואני לא הצלחתי לפתוח לפני שתמקרר ממש, דרוש כח פפיזי וזה גם מסוכן....
כל המגהצים שבסדרה sv לא שווים הרבה
ממליצה גם. יש לטפאל דגם מהמם עם מילוי רציף ב400 שחבשביל למלאות מים באמצע גיהוץ מספיק מילוי רציף ולא צריך מיכל נשלף.
יש את זה בדגם שעולה 400 ש"ח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: