לא יודע איפה קונים,אבל אני יושב בחדר שיש כזה דבר זה עלה 180 ש"ח, מוצר מעולה מינימום קרינה, תומך בכל החברות אבל רק פלאפונים דור 3ויכול לשתף אותי.
האם זה עובד?
מה העלות?
איפה כדאי לקנות?
בתודה
אני התקנתי אצלי כזה דברויכול לשתף אותי.
האם זה עובד?
מה העלות?
איפה כדאי לקנות?
בתודה
של איזה חברה? איך נקרא המוצר?לא יודע איפה קונים,אבל אני יושב בחדר שיש כזה דבר זה עלה 180 ש"ח, מוצר מעולה מינימום קרינה, תומך בכל החברות אבל רק פלאפונים דור 3
בהצלחה
אני צריך המלצהאני התקנתי אצלי כזה דבר
זה מוצר קצת יקר תומך בכל החברות + דור 2,3,4
אשמח להמליץ על מתקין מקצועי
בהצלחה
בלי נדר אני אברר לכםאיזה מוצר מבוקש.
@רמיזא, יש לך אולי דרך לברר לנו על זה?
אני מצאתי מכשירים שעולים 800, או 1300,
180 נשמע יותר סביר.
כן יש כבל מחוץ למבנהתודה!
ואם אפשר גם לראות אם זה עובד עם כבל אל מחוץ למבנה.
מהבדיקה שעשיתי בגוגל יצא להיפך, שזה קרינה פחות ממכשיר רגיל,שים לב. ידוע לי על מקרים של השפעות מאוד גרועות -
בבתים שהתקינו כזה דבר.
זה קרינה פי כמה מכל המכשירים הביתיים.
ראיתי בפורום הזה להלן ציטוט, אני לא בטוח שזה מה שיש לנו אבל נראה לי שזה זה
הפיתרון הוא פחות מסוכן הוא:
פמטוסל. ניראה כמו נתב קטן. מקבל אות סלולרי דרך חיבור האינטרנט הביתי שכבר קיים אצלך (רוכב על רשת IP), ומשדר אות סלולרי בדיוק כמו תא סלולרי קטן.
מבחינת הקרינה לא יותר מנתב. מבטל את הצורך לקלוט תא סלולרי בשכונה שלא ניתן לקלוט מתוך מרתף.
ניתן בדרך כלל ללקוחות עסקיים, או לקוחות פרטיים עם מספר לקוחות רב הסובלים מבעיית הקליטה.
בהצלחה
מקור
https://www.htmobile.co.il/vt174064.html
אכן ראיתי אנטנה מחוץ למחסןתודה גדולה על הרצון לעזור.
הפמטוסל לא קיים כיום לידיעתי, (דיברו עליו ב 2012.) אם היה בכלל, או שקיים בשם אחר.
קיים מוצר שנקרא רפיטר, בעלות 900, ללא התקנה, והא משדר את הקרינה מחוץ לבית לתוכו. אפשר להשיג אותו בזול יותר באיביי, אבל צריך לשים לב להתאמת התדרים לסלולארי ולחשמל בארץ.
קיים מוצר יותר מתקדם שנקרא דמו בעלות של כ 1300 ש"ח,מחברים אותו בצמוד לנתב והוא משפר קליטה של סלולר ווייפיי לרמה מעולה בטווח של 250 מ'.
עדיין מעניין אותי מה יכול לעשות את אותה פעולה בעלות נמוכה
תודה גדולה על הרצון לעזור.
הפמטוסל לא קיים כיום לידיעתי, (דיברו עליו ב 2012.) אם היה בכלל, או שקיים בשם אחר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: