אז קניתי והיא פה.
בינתיים מאוכזבת מהגודל, אמרו 70 בפועל זה רק 60 לבישול.
ולא רואה את השיפור הגדול בבישול. רק בחימום מים לפסטה ראיתי הבדל.
ההוראות של אלקטרולוקס מאוד קמצניות (לעומת מוצרים של בוש) וקשה לי להבין מהם.
אשמח מאוד מכל המנוסות לעזור לי ולתת לי מידע איך מבשלים, מה מידת החום והאם אתם משחקים בזה גבוה בהתחלה ואז מורידים את תכתבו:
1. טיגון בצל בכמות גדולה.
2. טיגון שניצלים
3. מרק ירקות
4. אורז
===========
לחלבי קניתי אינדוקציה ניידת, שם אני יכולה לבחור במעלות.
עוד לא הצלחתי להגיע למסקנה איזו מעלה מומלצת לבישול חביתת עין, בצורה שתתבשל והלבן לא יישרף, 120?140?
בינתיים מאוכזבת מהגודל, אמרו 70 בפועל זה רק 60 לבישול.
ולא רואה את השיפור הגדול בבישול. רק בחימום מים לפסטה ראיתי הבדל.
ההוראות של אלקטרולוקס מאוד קמצניות (לעומת מוצרים של בוש) וקשה לי להבין מהם.
אשמח מאוד מכל המנוסות לעזור לי ולתת לי מידע איך מבשלים, מה מידת החום והאם אתם משחקים בזה גבוה בהתחלה ואז מורידים את תכתבו:
1. טיגון בצל בכמות גדולה.
2. טיגון שניצלים
3. מרק ירקות
4. אורז
===========
לחלבי קניתי אינדוקציה ניידת, שם אני יכולה לבחור במעלות.
עוד לא הצלחתי להגיע למסקנה איזו מעלה מומלצת לבישול חביתת עין, בצורה שתתבשל והלבן לא יישרף, 120?140?