מבינים בgmail? אשמח לעזרה

י.ג

משתמש חדש
שלום
האם ישנה אפשרות שמייל מכתובת מסוימת ייכנס אוטומטית לתגית מסויימת במייל ולא למייל ה"ראשי"?

(:1234

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
כן
אתם רוצים לתגית שאתם יוצרים?
אחרי שיצרתם את התגית, אתם נכנסים להגדרות-> מסננים וכתובות חסומות-> מסנן חדש
ואז שם בוחרים את כתובת המייל שממנה המיילים יעברו ואז לבחור באפשרות של סימון בתגית הרצויה, וגם באפשרות של לעקוף על הדואר נכנס.
כל המיילים יעברו מיד לתגית...

סבא ישראל

משתמש מקצוען
עזרה בבקשה
נכנסתי למסננים-מסננים וכתובות חסומות-מסנן חדש
ואז מה אני כותב ב:מאת: אל: נושא כולל את המילים

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
יש אפשרות פשוט לגרור לתוית החדשה ואז זה עובר ישירות לשם
הוא רוצה שיעבור אוטומטי
עזרה בבקשה
נכנסתי למסננים-מסננים וכתובות חסומות-מסנן חדש
ואז מה אני כותב ב:מאת: אל: נושא כולל את המילים
לא חייבים למלא את הכל, מספיק רק את השדה שאתם רוצים- מיילים משולח מסוים, מיילים שמגיעים לקבוצה מסוימת, או מיילים שכוללים ___

נערך לאחרונה ב:

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
נערך לאחרונה ב:

מושיק פ

משתמש סופר מקצוען
יש כאן בלבול מסויים
אם הבנתי נכון @י.ג רוצה לפתוח לשונית חדשה בנוסף ללשוניות הקיימות ושמיילים מסויימים יכנסו לשם וידלגו על הלשונית "ראשי"
למיטב ידיעתי לא ניתן לפתוח לשוניות חדשות מלבד הלשוניות הקיימות והם: ראשי, קידומי מכירות, עדכונים, רשתות חברתיות ופורומים.
ליצור תגית חדשה לא תעזור בעניין כי המיילים ימשיכו להגיע לתיקיית ראשי והם עוזרות רק שבלחיצה על התגית יופיעו לפי סדר המיילים המסומנים בתגית הזאת.

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
יש כאן בלבול מסויים
אם הבנתי נכון @י.ג רוצה לפתוח לשונית חדשה בנוסף ללשוניות הקיימות ושמיילים מסויימים יכנסו לשם וידלגו על הלשונית "ראשי"
למיטב ידיעתי לא ניתן לפתוח לשוניות חדשות מלבד הלשוניות הקיימות והם: ראשי, קידומי מכירות, עדכונים, רשתות חברתיות ופורומים.
ליצור תגית חדשה לא תעזור בעניין כי המיילים ימשיכו להגיע לתיקיית ראשי והם עוזרות רק שבלחיצה על התגית יופיעו לפי סדר המיילים המסומנים בתגית הזאת.
לא מדויק בכלל.
אני הבנתי ש @י.ג רוצה לפתוח תגית חדשה.
וכן אפשר להעביר ישר לתגית, בלי שיראה בכלל בתיקיית 'ראשי'. (הסבר שלי איך- כמה הודעות קודמות)

(לא אמרתי דברים מניחוש)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה