מידע שימושי מבינים בטיסות וקורונה?

אילה מינה

משתמש מקצוען
בפולין הדרישות הם:
החל מ24.6 פולין מאפשרת כניסת ישראלים מחוסנים ללא בידוד או בדיקות. ילדים מתחת לגיל 12 המתלווים אל הוריהם המחוסנים פטורים מבידוד גם הם. נוסעים שאינם מחוסנים יאלצו להכנס לבידוד.

האם מי שמחלים גם יכול להיכנס? כגון תו ירוק או דווקא מחוסנים?
והאם בדיקת קורונה של פחות משבועיים מחשיבה למחוסנים?

dLive

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אפשר להכנס גם עם תעודת מחלים (לא תו ירוק).

dLive

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני בעצמי, שהנפקתי למישהו בביקורת הדרכונים בפולין תעודת מחלים והוא נכנס.

אין לי את הזמן כעת לחפור באתרים הפולניים, נדמה לי המידע מופיע באתרים של משמר הגבול הפולני, נסו לחפש:

אילה מינה

משתמש מקצוען
כתוב שם :
מי שאינו מחוסן חייב לעשות בדיקה בשדה התעופה בנחיתה בפולין. הבדיקה הזו היא בדיקה בתשלום של 200 זלוטי שהם בערך 170 ש"ח.

שזה משנה את התמונה, לא?

dLive

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
כתוב שם:
פולין פתחה את הגבולות לתיירים ישראלים, כי ישראל נחשבת למדינה ירוקה. למחוסנים ומחלימים הכניסה היא ללא הגבלה בכלל.

באתר הפולני אני מוצא אזכור לכניסה עם בדיקה או לחיסון, לא מוצא התייחסות להחלמה, אבל למיטב ידיעתי זה עובד.

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה