חייבים לתת אפשרות של הסרה בגוף האימיילרציתי לשאול בעצת המבינים
מבחינה חוקית - בשביל הפצה של פרסום במייל חייבים מערכת רב מסר או שאפשר להפיץ במייל (בעותק מוסתר)?
אם כן מה המערכת הכי נוחה לתיפעול והכי זולה?
תודה רבה!
אפשרות להסרה יכול להיות לינק למייל חוזר עם המילה "הסר"חייבים לתת אפשרות של הסרה בגוף האימייל
תודה על התגובה! איך עושים את זה בגימייל?אפשרות להסרה יכול להיות לינק למייל חוזר עם המילה "הסר"
לא בעיה לנהל הסרות משתמשים ידני.
מכניסים את כל כתובות המייל לקובץ אקסל
וכשמישהו מבקש הסרה עושים חיפוש בקובץ ומסירים, וכל השליחות הבאות מוציאים מתוך הקובץ המעודכן.
אני עושה את זה המוון....gmail לא חסמו.
יש כמה מערכות: רב מסר, מסר 10 , 3 פינות
מנסיון, ג'ימייל לא נותן לשלוח יותר מידי מיילים.תודה על התגובה! איך עושים את זה בגימייל?
האם אפשר לעשות את זה גם לרשימת תפוצה של אלפי נמענים?
ובכלל המסקנה שעולה מכאן היא שהדרך הזולה ביותר היא פשוט לעשות את זה דרך גימייל. כגרפיקאית, זה נח לי ויש אפשרות לנהל את האנשי קשר בגימייל בצורה נוחה ע"י תוויות.
האם אפשר לעשות את זה גם לרשימת תפוצה של אלפי נמענים?
ובכלל המסקנה שעולה מכאן היא שהדרך הזולה ביותר היא פשוט לעשות את זה דרך גימייל. כגרפיקאית, זה נח לי ויש אפשרות לנהל את האנשי קשר בגימייל בצורה נוחה ע"י תוויות.
אפשר לשלוח רק עד 500 הודעות ביום.מנסיון, ג'ימייל לא נותן לשלוח יותר מידי מיילים.
אחרי שתשלחי פעם אחת לאלפי משתמשים, יותר לא תוכלי לשלוח לכמות של אנשים בפעם אחת.
הג'ימייל מזהה שאת שולחת כמות של מיילים ויחסום אותך.
חוץ מזה שלא נראה לי שאפשרי בכלל לשלוח אלפי מיילים בפעם אחת, בכל מקרה תצטרכי לחלק את זה ל-500 בכל פעם.
אני משתמשת בשלח מסר , עבורי הם הזולים ביותר.
הממשק לא מאוד מוצלח אבל אני שורדת והמחיר שווה.
יש לי. זה מעולה!כל מי שמנהל רשימת תפוצה חייב את זה בארגז הכלים שלו
http://www.extra-word.com/apps/emalit
את יודעת מידיעה שאי אפשר יותר מ-500 בפעם אחת?מנסיון, ג'ימייל לא נותן לשלוח יותר מידי מיילים.
חוץ מזה שלא נראה לי שאפשרי בכלל לשלוח אלפי מיילים בפעם אחת, בכל מקרה תצטרכי לחלק את זה ל-500 בכל פעם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: