מונופול לסוגיו (יש לי גרסה בשם אלוף העסקים, זול יותר מהמקורי ומעסיק מאד)קניתי לילדים שלי משחק "הקרב אל המקדש" והם פשוט שוקעים בזה שעות (מבחינתי זו הצלחה)
רציתי לשאול האם מישהי מכירה משחקים נוספים שירתקו אותם (הגילאים שלהם הם 6, ו7, אך גם בן ה11 משחק בזה שעות)
תודה לגולשים היקרים של פרוג
אין עליכם!
אצלנו זה המשחק היחיד שמצליח להעסיק אותם שעותקניתי לילדים שלי משחק "הקרב אל המקדש" והם פשוט שוקעים בזה שעות (מבחינתי זו הצלחה)
רציתי לשאול האם מישהי מכירה משחקים נוספים שירתקו אותם (הגילאים שלהם הם 6, ו7, אך גם בן ה11 משחק בזה שעות)
אין עליכם!
ניסיתם עוד משחקים ולא עבד?אצלנו זה המשחק היחיד שמצליח להעסיק אותם שעות
נראה לי פחות מתאים לגילקטאן
שעות על גבי שעות
לא שמתי לב מה הגילנראה לי פחות מתאים לגיל
קניתי לילדים שלי ואפילו פעם אחת לא שיחקו בזה...קטאן
מוזרררקניתי לילדים שלי ואפילו פעם אחת לא שיחקו בזה...
הם לא יודעים וגם אני לא יודעת, הלוואי והיה משהו שיבוא ללמד אותם...אולי הם לא יודעים איך משחקים בזה?
תמצאי מישהוהם לא יודעים וגם אני לא יודעת, הלוואי והיה משהו שיבוא ללמד אותם...
היה מעסיק אותם...
מוזמנים!הם לא יודעים וגם אני לא יודעת, הלוואי והיה משהו שיבוא ללמד אותם...
היה מעסיק אותם...
ביג דילקניתי לילדים שלי משחק "הקרב אל המקדש" והם פשוט שוקעים בזה שעות (מבחינתי זו הצלחה)
אין עליכם!
לא נראה לי שמתאים לגילאים הנ"לשם קוד- משחק מטורףףף!!!
שלוקח שעותת של כיף ענקק!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: