• בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

מאצ'ינג ברסלב - הרב ראטה

carambola

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
טייערע אידן,

די געוואלדיגע ווייטגרייכנדע פעולות פונעם ראש ישיבה שליט"א, הרה"ג רבי יואל ראטה שליט"א, איז שוין היינט ברייט באקאנט. זיינע געוואלדיגע דרשות און שיעורים, חיזוק און עצות, בריוון און ענטפערס, האבן שוין געהאלפן טויזנטער אידן איבער די גארער וועלט מיט שלום בית, חינוך, פרנסה, בין אדם לחברו, בין אדם למקום, און פיל מער, און טייל האט ער ממש געראטעוועט דאס לעבן, מיט'ן פשוט'ן אפטייטש פון ווארט.

פילע אידן קענען עדות זאגן איבער די פילע שוועריקייטן און צרות וואס זיי דורכגעגאנגען אין לעבן, פיזיש און גייסטיש, רוחניות און גשמיות, ביז זיי האבן זיך איין טאג אנגעשטויסן אין די חיזוק פונעם ראש ישיבה שליט"א און דאס האט זיי ממש געראטעוועט דאס לעבן. אסאך ווייסן פון קרובים און באקאנטע וועלכע האבן געטוישט זייער לעבנס שטייגער צום גוטן א דאנק די שיעורים, כאטש וואס טייל שעמען זיך צו זאגן אז דאס איז געווען וואס האט זיי געברענגט זייער ישועה אין לעבן.

דער ראש ישיבה אליין ברויך נישט קיין געלט פאר זיך, ער בעט נישט קיין געלט פאר זיך, ווען עס קומט אבער צו זיינע מוסדות התורה, קען ער נישט זיך אליין אן עצה געבן. אויף א טעגליכן און חודש'ליכן פארנעם פרובירט מען דאס בעסטע, יעצט אבער ווען מ'דארף קויפן א נייעם בנין פאר די מוסדות צו קענען פלאצירן די הונדערטער קינדער קע"ה אויף א נארמאלן ארט, ברויך מען דרינגנד שאפן גרויסע סכומים דערפאר, און דערפאר שטרעקט ער אויס די האנט צו אידישע קינדער וואס האבן א געפיל פאר דעם פלאץ, און יעצט האבן מיר די געלעגנהייט אים אביסעלע צוריק צו געבן, פאר די פילע גוטס וואס ער געבט אונז כסדר.

טייערע אידן, מיר מוזן יעצט שאפן די סומע פון איין מיליאן דאלער, אנצוקומען צום ציל פונעם "מיין לעבן" קאמפיין, צו קענען ארויסהעלפן דעם ראש ישיבה שליט"א.

לאמיר טון אלעס אין לעבן, צו העלפן דעם ראש ישיבה שליט"א וואס איז אונזער לעבן, וואס געבט אונז אזויפיל חיזוק און עצות אין לעבן.

זאל דער גרויסער זכות אונז ביישטיין, געהאלפן צו ווערן בכל משאלות לבינו לטובה, מיט געזונט און פרנסה בריווח, צו זען נחת ביי די קינדער, און אלע גוטע זאכן ברוחניות ובגשמיות.

תזכה למצות

קישור לדף תרומות:
https://www.charidy.com/breslev/1102

carambola

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
ובתרגום לעברית:

למען החיים שלי!

החיים שלי השתנו בזכותך!

פעם ראשונה בחיים שסיימתי מסכת!

גיליתי שגם אני יכול ללמוד!

איזה מהפך בשלום בית, וואו!

יש לי סבלנות לילדים שלי, איזה נס.

באמצע השבת נפלתי על קליפ שאתה אומר: תשמור שבת! תשמור שבת! ומאז אני שומר שבת...

משניות - היום אני כבר לא יכול בלי זה..

למדתי לדבר עם ה׳, איזה תענוג, מעין עולם הבא.

הפשטות, התמימות, האמונה, החזרת לי את האור לחיים שלי.

בקצה העולם התחלתי להתפלל 3 תפילות ביום בזכותך.

שמתי סינון ראוי על הסמארטפון שלי בעקבות השיעורים שלכם.

הסרתי את הוואטסאפ בעקבות הקליפ.

זכיתי בחיים חדשים, בחיים מחוברים לבורא עולם!

משפטים אלו ועוד אלפים דומים להם, התקבלו במערכת של השיעורים והחיזוק היומי.

עשרות אלפי איש מקבלים מידי יום בוואטסאפ, במייל, ביוטיוב ובכל מדיה חברתית אפשרית, את החיזוק היומי שמשנה להם את החיים, נותן כח ומוטיבציה להמשיך להיות יהודי כשר בתמימות ובפשיטות.

חיזוקים עוצמתיים אלו נחתכים מתוך שיעורים נפלאים הנמסרים מידי יום בישיבת ״תפארת התורה״ בוויליאמסבורג, ברוקלין, ניו יורק, בראשות ראש הישיבה הרב יואל ראטה שליט״א, ישיבה ייחודית זאת מקבלת בשעריה בלב חם ואוהב, כל בחור שמצהיר על רצונו להיות יהודי כשר ולחיות חיים טובים, ישיבה שמכניסה אהבת ה׳ ואהבת התורה טהורה ופשוטה.

מאות ילדים ובני נוער לומדים מקטנותם במוסדות של הרב יואל ראטה שליט״א ומתחנכים מידי יום לכל הטוב הזה שאנשים מכל העולם נחשפים אליו מידי יום. איזה מתנה לחיים...

בנוסף ישנו בית דפוס המדפיס בשנה מעל מיליון ספרים וקונטרסים להפצה בכדי שעוד יהודי יזכה לקבל חיים ולטעום מהמתיקות של היהדות והקשר עם בורא עולם.

האם לא תרצה ליטול חלק בזכות העצומה הזאת?! האם לא תרצה את הזכות שעוד יהודי יזכה לקבל עוד סרטון חיזוק? את הזכות להחיות ולחזק עוד יהודי? את הזכות לחבר עוד יהודי לבורא עולם? האם לא תרצה להיות חלק מהדבר הנפלא הזה שמכניס כ״כ הרבה חיים טובים ואור בעולם?!

שמחדיר את המתיקות שביהדות, אמונה טהורה, קשר תמידי עם בורא עולם וביטחון בלתי מעורער ביכולות של כל אחד ואחד ללמוד תורה בכל מצב ובכל זמן, ע״פ משנתו של רבי נחמן מברסלב זיע״א.

ביום שלישי, ט"ו סיון, בשעה 19:00 (שעון ישראל) כולנו נזכה לתרום כדי להגיע ליעד של מליון דולר, כדי שיוכלו להמשיך להעניק חיים לעוד הרבה אנשים...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה