אולי תוכלי לעזור ל @ב.תוכנהמה הכוונה מחיר מוזל?
100 שקל לאיפור זה בסדר?
מזדהה מאד עם הדברים.זה ממש לא הוגן
היא עובדת, משקיעה,
ואת לא נותנת לה אפילו את התחושה שהעבודה שלה שווה יותר.
זה ממש לא בסדר לדרוש כזה סכום למאפרת שההתכלות של החומרים תצא לה יותר
ועוד ריסים שמאפרות לוקחות 50-60..
הסכום לא מתאים אפילו למאפרת מתחילה
וגם אם הייתי מתחילה לא הייתי הולכת למישהי שמלכתחילה לא מוכנה לשלם לי יותר כי היא רוצה מישהי שתעשה לה מושלם עם דרישות אבל זול
ממש מבזה את המאפרת!
אנשים כאלה לא מעריכים עבודה של בעלי מקצוע עצמאיים
זה לא נכון כי במודיעין עילית המאפרות המוכרות והטובות לוקחות הכי זול 250זה גם תלוי מאד בעיר בה את גרה
הבנתי שבקרית ספר המאפרת הכי יקרה לוקחת 200!
אני בתור מתחילה לוקחת 150-200 כולל ריסים
אל תשכחו את החומרים היקרים! את הזמן! את ההשקעה! ואת הלימודים....
מאפרת שלוקחת מחיר לכלה ומאפרת כמו לקוחה רגילה היא גנבת!!!אבל אם יש כאן מאפרת שתוכל להסביר למה לכלה לוקחים 1000 שקל במקרה הטוב? למה האיפור שלה כ"כ שונה מאיפור רגיל?
אני חושבת שחייבים להוריד את מחירי האיפור של הכלות, יש מספיק הוצאות גם בלי המחיר המטורף הזה
נראה לי אתם מגזימות.אז אני שמעתי על כמה וכמה שמאפרות כלות ועוד לקוחות באותו יום אז לא מאמינה שהם ככה משקיעות כמו שכתבת...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: