המטבח של סימא
משתמש מקצוען
פילו קל לעבוד איתו והתוצאה טעימה וחגיגית
כאן המילוי ירקות מוקפצים במחבת עם מלח פלפל וקצת רוטב סויה
אבל אפשר להכין במילוי פירה, פירה עם בצל ופטריות, פטריות מוקפצות וכמובן כבד קצוץ או חתיכות כבד מטוגנות בבצל וסוכר חום.
פילו כך מכינים:
פורסים 3 עלים אחד על השני ובין עלה לעלה מורחים במברשת מעט שמן
חותכים לרבעים או לששיות את העלה הגדול
ממלאים במרכז את המילוי שרוציםאוחזים את העלה במרכז היד ומכוצים את החלק העליון כלפי פנימה
חשוב!
משמנים במברשת או בספרי שמן את התבנית המחולקת (ללא שימון אי אפשר לחלץ את המאפה המוכן)
אופים על חום בינוני עד ששחום יפה
להגשה אפשר לקשט לקשור סרט של עירית או בצל ירוק דק
כאן המילוי ירקות מוקפצים במחבת עם מלח פלפל וקצת רוטב סויה
אבל אפשר להכין במילוי פירה, פירה עם בצל ופטריות, פטריות מוקפצות וכמובן כבד קצוץ או חתיכות כבד מטוגנות בבצל וסוכר חום.
פילו כך מכינים:
פורסים 3 עלים אחד על השני ובין עלה לעלה מורחים במברשת מעט שמן
חותכים לרבעים או לששיות את העלה הגדול
ממלאים במרכז את המילוי שרוציםאוחזים את העלה במרכז היד ומכוצים את החלק העליון כלפי פנימה
חשוב!
משמנים במברשת או בספרי שמן את התבנית המחולקת (ללא שימון אי אפשר לחלץ את המאפה המוכן)
אופים על חום בינוני עד ששחום יפה
להגשה אפשר לקשט לקשור סרט של עירית או בצל ירוק דק