מאיזה סכום צריך לעשות תאום מס? דחוף לי תודה רבה!

RPO

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אם הרווח במקום עבודה אחד הוא אזור 900 בחודש
ובמקום העבודה הנוסף אזור 1500 בחודש. (יתכן ורק חד פעמי, רק חודש אחד)

צריך לעשות בנתונים הנ''ל תאום מס?
תודה רבה רבה לכל עזרה!

בבושקלה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
זה לא תלוי סכומים אלא תלוי מעסיקים
אם זה חד''פ אני לא הייתי עושה.

RPO

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
זה לא תלוי סכומים אלא תלוי מעסיקים
אם זה חד''פ אני לא הייתי עושה.
הבנתי,
זה לא יחתוך לי 50%?
אם חודש הבא יהיו 2 תלושים בעצם?

ומה הכוונה תלוי מעסיקים?

ריקי שחור

משתמש מקצוען
אם הרווח במקום עבודה אחד הוא אזור 900 בחודש
ובמקום העבודה הנוסף אזור 1500 בחודש. (יתכן ורק חד פעמי, רק חודש אחד)

צריך לעשות בנתונים הנ''ל תאום מס?
תודה רבה רבה לכל עזרה!
ברגע שעובדים אצל מעסיק נוסף, יורד מס מרבי של 47%, אלא אם עושים תיאום מס ואז לא יורד בכלל (עד תקרה מסויימת, כמובן)
היום מאד קל ופשוט לעשות תיאום מס
כל מה שצריך זה את מספרי תיק הניכויים של שני מקומות העבודה, ולשער את הסכומים שייכנסו בשנת המס הקרובה מכל מעסיק (עדיף לכתוב יותר, כך שאם תקבל יותר, לא תצטרך לעשות שוב תאום)
נכנסים ליישום של תיאום מס, עוקבים אחרי ההוראות, ותוך כמה דקות מנפיקים אישורים. לא לשכוח לשלוח את האישורים למעסיקים.
זה קל ופשוט, גם למאותגרי טכנולוגיה וטופסולגיה.

mgv

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
איך נרשמים אם אין לי כרטיס אשראי?

RPO

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
ברגע שעובדים אצל מעסיק נוסף, יורד מס מרבי של 47%, אלא אם עושים תיאום מס ואז לא יורד בכלל (עד תקרה מסויימת, כמובן)
היום מאד קל ופשוט לעשות תיאום מס
כל מה שצריך זה את מספרי תיק הניכויים של שני מקומות העבודה, ולשער את הסכומים שייכנסו בשנת המס הקרובה מכל מעסיק (עדיף לכתוב יותר, כך שאם תקבל יותר, לא תצטרך לעשות שוב תאום)
נכנסים ליישום של תיאום מס, עוקבים אחרי ההוראות, ותוך כמה דקות מנפיקים אישורים. לא לשכוח לשלוח את האישורים למעסיקים.
זה קל ופשוט, גם למאותגרי טכנולוגיה וטופסולגיה.
יש למישהו קישור לשלוח לי?
בעצם לברר עם 2 העמסיקים את המס' תיק ניכויים,
למלא את הטופס ולמי שולחים אותו?

ריקי שחור

משתמש מקצוען
יש למישהו קישור לשלוח לי?
בעצם לברר עם 2 העמסיקים את המס' תיק ניכויים,
למלא את הטופס ולמי שולחים אותו?
אפשר למלא טופס ידני ולהעלות באתר, אבל אין צורך. הכי פשוט להזין את הנתונים ישירות באתר.
נכון, צריך סיסמא לאתר, יכול להיות שזה קצת נודניק, אבל שווה כי אח"כ זה פשוט פשוט.

• שכוייח!
Reactions: RPO

mgv

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אפשר למלא טופס ידני ולהעלות באתר, אבל אין צורך. הכי פשוט להזין את הנתונים ישירות באתר.
נכון, צריך סיסמא לאתר, יכול להיות שזה קצת נודניק, אבל שווה כי אח"כ זה פשוט פשוט.
איפה ממלאים טופס ידני, ולאן שולחים?

מושית

משתמש מקצוען
אני לא הצלחתי ליצור סיסמא
הלכתי למס הכנסה רק כדי לבקש סיסמא, לזה לא היה צריך תור.

קבצים מצורפים

• Service_Pages_Income_tax_itc_116.pdf
    KB 364.8 · צפיות: 39

michalor

משתמש מקצוען
יוצרי ai
הייתי ממליצה לעשות גם תיאום ביטוח לאומי
הוא הכי פשוט שיכול להיות - ממלאים טופס ידני ומגישים למעסיק (מצ"ב)
ובו כותבים את סכום ההכנסה מהמעסיק העיקרי - אצלך זה 1500 ש"ח
ואז המעסיק ינכה לך דמי ביטוח מופחתים (3.5% במקום 7%)

קבצים מצורפים

• t644.pdf
    KB 81.7 · צפיות: 35
  • תודה
Reactions: RPO

RPO

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
וואו תודה רבה לכל המסייעים!
לא מובן מאליו בכלל וזה ממש עוזר

כלומר בשביל להכנס לאתר חייב סיסמא
ובשביל סיסמא חייב לבוא פיזית למס הכנסה?

ריקי שחור

משתמש מקצוען
איפה ממלאים טופס ידני, ולאן שולחים?
כל האפשרויות להגשת תיאום מס:
1. להזמין תור, לגשת לאחד מסניפי מס הכנסה, למלא טופס ידני, לחכות בתור, להתעצבן על הפקיד, לצאת עם אישורים מודפסים, לתת אותם לכל מעסיק.
חסרונות: בזבוז זמן ועצבים. מעלות: ללא צורך באינטרנט. מתאים לבעלי חרדה מטכנולוגיה.
2. להכנס לאתר של מס הכנסה, לעבור את המשוכה של הנפקת סיסמא (צריך שם כמה נתונים נודניקים כמו תאריך הנפקת תעודת זהות וכד’)
ואז:
2.א. להכנס ליישום של תיאום מס, למלא את הנתונים: מס’ תיק ניכויים וסכומי הכנסה צפויים. להנפיק במקום אישורים, להוריד למחשב, לשלוח במייל למעסיקים.
מעלות: אורך לא יותר מרבע שעה, מהמחשב שלך.
חסרונות: לא תחששו יותר לקחת עוד עבודות.
2.ב. להכנס ליישום של תיאום מס, להוריד את טופס 166 (נראה לי), להדפיס, למלא, לסרוק ולהעלות לאתר. לחכות יום- יומיים, ולקבל למייל הודעה שאפשר להוריד אישורים מהאתר.
חסרונות: ארוך ומסורבל. יתרונות: אין.

mgv

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
כל האפשרויות להגשת תיאום מס:
1. להזמין תור, לגשת לאחד מסניפי מס הכנסה, למלא טופס ידני, לחכות בתור, להתעצבן על הפקיד, לצאת עם אישורים מודפסים, לתת אותם לכל מעסיק.
חסרונות: בזבוז זמן ועצבים. מעלות: ללא צורך באינטרנט. מתאים לבעלי חרדה מטכנולוגיה.
2. להכנס לאתר של מס הכנסה, לעבור את המשוכה של הנפקת סיסמא (צריך שם כמה נתונים נודניקים כמו תאריך הנפקת תעודת זהות וכד’)
ואז:
2.א. להכנס ליישום של תיאום מס, למלא את הנתונים: מס’ תיק ניכויים וסכומי הכנסה צפויים. להנפיק במקום אישורים, להוריד למחשב, לשלוח במייל למעסיקים.
מעלות: אורך לא יותר מרבע שעה, מהמחשב שלך.
חסרונות: לא תחששו יותר לקחת עוד עבודות.
2.ב. להכנס ליישום של תיאום מס, להוריד את טופס 166 (נראה לי), להדפיס, למלא, לסרוק ולהעלות לאתר. לחכות יום- יומיים, ולקבל למייל הודעה שאפשר להוריד אישורים מהאתר.
חסרונות: ארוך ומסורבל. יתרונות: אין.
תודה, לעלות לאתר צריך סיסמא?

ריקי שחור

משתמש מקצוען
שדרוג חדש נוסף באתר:
בעבר היה אפשר לעשות דרך האתר רק תיאום מס ראשון, ואם נוספו מקומות עבודה בהמשך השנה, היה צריך להגיע פיזית למס הכנסה.
היום, נכנסים ליישום, נפתחת חלונית עדכון, כותבים בטקסט חופשי את מס’ תיק הניכויים והסכומים, ומקבלים למחרת קישור לאישורים. עניין של דקה וחצי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה