הבנתי,זה לא תלוי סכומים אלא תלוי מעסיקים
אם זה חד''פ אני לא הייתי עושה.
ברגע שעובדים אצל מעסיק נוסף, יורד מס מרבי של 47%, אלא אם עושים תיאום מס ואז לא יורד בכלל (עד תקרה מסויימת, כמובן)אם הרווח במקום עבודה אחד הוא אזור 900 בחודש
ובמקום העבודה הנוסף אזור 1500 בחודש. (יתכן ורק חד פעמי, רק חודש אחד)
צריך לעשות בנתונים הנ''ל תאום מס?
תודה רבה רבה לכל עזרה!
אם יש יותר ממעסיק אחדהבנתי,
זה לא יחתוך לי 50%?
אם חודש הבא יהיו 2 תלושים בעצם?
ומה הכוונה תלוי מעסיקים?
יש למישהו קישור לשלוח לי?ברגע שעובדים אצל מעסיק נוסף, יורד מס מרבי של 47%, אלא אם עושים תיאום מס ואז לא יורד בכלל (עד תקרה מסויימת, כמובן)
היום מאד קל ופשוט לעשות תיאום מס
כל מה שצריך זה את מספרי תיק הניכויים של שני מקומות העבודה, ולשער את הסכומים שייכנסו בשנת המס הקרובה מכל מעסיק (עדיף לכתוב יותר, כך שאם תקבל יותר, לא תצטרך לעשות שוב תאום)
נכנסים ליישום של תיאום מס, עוקבים אחרי ההוראות, ותוך כמה דקות מנפיקים אישורים. לא לשכוח לשלוח את האישורים למעסיקים.
זה קל ופשוט, גם למאותגרי טכנולוגיה וטופסולגיה.
מצ"ב קישוריש למישהו קישור לשלוח לי?
בעצם לברר עם 2 העמסיקים את המס' תיק ניכויים,
למלא את הטופס ולמי שולחים אותו?
אפשר למלא טופס ידני ולהעלות באתר, אבל אין צורך. הכי פשוט להזין את הנתונים ישירות באתר.יש למישהו קישור לשלוח לי?
בעצם לברר עם 2 העמסיקים את המס' תיק ניכויים,
למלא את הטופס ולמי שולחים אותו?
איפה ממלאים טופס ידני, ולאן שולחים?אפשר למלא טופס ידני ולהעלות באתר, אבל אין צורך. הכי פשוט להזין את הנתונים ישירות באתר.
נכון, צריך סיסמא לאתר, יכול להיות שזה קצת נודניק, אבל שווה כי אח"כ זה פשוט פשוט.
כל האפשרויות להגשת תיאום מס:איפה ממלאים טופס ידני, ולאן שולחים?
תודה, לעלות לאתר צריך סיסמא?כל האפשרויות להגשת תיאום מס:
1. להזמין תור, לגשת לאחד מסניפי מס הכנסה, למלא טופס ידני, לחכות בתור, להתעצבן על הפקיד, לצאת עם אישורים מודפסים, לתת אותם לכל מעסיק.
חסרונות: בזבוז זמן ועצבים. מעלות: ללא צורך באינטרנט. מתאים לבעלי חרדה מטכנולוגיה.
2. להכנס לאתר של מס הכנסה, לעבור את המשוכה של הנפקת סיסמא (צריך שם כמה נתונים נודניקים כמו תאריך הנפקת תעודת זהות וכד’)
ואז:
2.א. להכנס ליישום של תיאום מס, למלא את הנתונים: מס’ תיק ניכויים וסכומי הכנסה צפויים. להנפיק במקום אישורים, להוריד למחשב, לשלוח במייל למעסיקים.
מעלות: אורך לא יותר מרבע שעה, מהמחשב שלך.
חסרונות: לא תחששו יותר לקחת עוד עבודות.
2.ב. להכנס ליישום של תיאום מס, להוריד את טופס 166 (נראה לי), להדפיס, למלא, לסרוק ולהעלות לאתר. לחכות יום- יומיים, ולקבל למייל הודעה שאפשר להוריד אישורים מהאתר.
חסרונות: ארוך ומסורבל. יתרונות: אין.
זה מעלה, לא?!חסרונות: לא תחששו יותר לקחת עוד עבודות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: